Reniu wszystkiego dobrego. Jeszcze tyle koloru w ogrodzie, a tu już śnieg. U mnie też biało od nocy. Rojniki śliczne, jaki niespotykany kolor tego różowego. Ukłony dla M, zdolny i pracowity.
Trochę się spóźniłam z życzeniami ale wielki buziaczek posyłam i dużo zdrówka
Oj kochana myślę ze juz po śniegu co? toż to jesień jeszcze a Ty zimową scenerie cudną pokazujesz
Witajcie.. Danusiu Iwonko Kasiu,,Dziękuję kochane
Zima odpuściła..a ja nie mam czasu na ogród..wnukiem muszę się zajmować wczoraj cały dzień..i w przyszłym tygodniu też więcej dni mi przypadnie bo swat na wycieczkę jedzie.. ale zawsze coś tam w ogrodzie dzióbnę jak tylko pogoda pozwoli..pomalowałam komin który to M.z synem pospawał..więc dzisiaj będą go stawiać..do ogrodowego domku a babcia wnusia pilnować będzie..liści po tych mrozach dużo spadło..pasowałoby powiązać krzewy..może popołudniu się uda..a jak nie to po niedzieli ..chwila się znajdzie
Witam..dzisiaj piękny słoneczny dzień...jak na Listopad..ale jeszcze wszędzie bardzo mokro po stopniałym śniegu i deszczach..jedynie pograbiłam liście na trawie i powiązałam parę róż..i oczywiście naładowałam akumulatory do słoneczka..
W sobotę M.z synem postawili komin..i ustawili w domku mały kominek..teraz już w środku będzie ciepło..dużo jeszcze pracy zostaje na wykończenia..ale powolutku będzie się robić..jak pogoda pozwoli i czas..a jak nie to do wiosny zostanie..
a to fotki dzisiejsze na ogrodzie..jeszcze dużo zieleni..
Reniu kominek śliczny, czy to jakiś zabytkowy. Będzie jakaś izolacja od paneli. Niebezpiecznie blisko ściany stoi. Rabaty kompostem ściółkowałaś, takie ciemna gleba? Wnukami się zajmujemy, ale tak szybko rosną, że trzeba się nacieszyć małymi. Pozdrawiam
cyma2704..Soniu tak to staroć..ale działa..to nie są panele to są płytki gresowe imitujące drewno..takie jak na podłodze..tylko na łuku gdzie tulipany są..podsypałam ziemią uniwersalną bo tam rosły kosmosy..a pod róże dosypałam małe kopczyki z kompostu..no masz rację szybko rosną..moje dwa już mają po 2 latka.. Iwonko ..no staramy się aby ładnie było..teraz rozglądam się za jakąś kanapą..sofą..aby przespać się było na czym;))
Danuś nie zazdraszczaj bo się rozleci
Dzisiaj znowu ciepło ale halny daje do wiwatu ..łepetynę urywa..
wróciłam z miasta..i odpoczywam przy kawie..kilka fotek z dolnego dnia dzisiejszego..zostawiam
Reniu ,urzeka mnie Twój płot.Uwielbiam takie ogrodzenia ,przypominają mi o cudownych wakacjach .
I trzymaj głowę ,co by Ci jej halny nie urwał
Miłego dnia