Czy ta sosenka to takie szyszki ma ....a tą krzewinka czerwona to co to za cudo

Tylko żeby nam mroź nie przyszedł bo bez pierzynki białej to wszystko będzie marzło , u mnie pada i pada już trzeci dzień

Gabi najważniejsze jest to,że wiesz jak to robić.Gabriela pisze:Też tak myślałam, ale nie chciałam przedobrzyć :P
Następnym razem pójdzie lepiej
Beatko te szyszki zbieram jak idę na działkę. Jest po drodze taki duży świerk i spadają szyszki, to po co się mają marnowaćBeata T pisze:Gabi ale zdolna z Ciebie uczennica , to i ja muszę się troszeczkę podszkolić![]()
Czy ta sosenka to takie szyszki ma ....a tą krzewinka czerwona to co to za cudo![]()
Tylko żeby nam mroź nie przyszedł bo bez pierzynki białej to wszystko będzie marzło , u mnie pada i pada już trzeci dzień
Aniu jesteś nieocenionaRaczek pisze: Gabi najważniejsze jest to,że wiesz jak to robić.
Teraz możesz poćwiczyć np.z wielkością czcionek,kolorem napisu.
To bardzo się przydaje przy robieniu np.kartek świątecznych.
Na ściągnięte obrazki z internetu nakładasz swoje życzenia i już masz swoją kartkę z życzeniami.
Jolu przejrzyj ten wątek: tujolciajci pisze:Gabrysiu a czy mi mogłabyś dać lekcje z tym napisem na kwiatku bo ja nie wiem jak to się robi
Dorotko, ależ proszę bardzo nie krępuj się. Jak masz jakieś pytania to po prostu pytaj, ja z miłą chęcią odpowiem.korzo_m pisze:Gabrysiu dziękuję ,żę masz tyle cierpliwości do mnie, przecież ja na te kwiaty patrzyłam, a zadaję 2razy to samo pytanie. Ostatnio byłam trochę zakręcona i nie wszystko do mnie docierało z odpowiednią prędkością.
Zapraszam,chętnie ci pomogę.korzo_m pisze:Raczku zgłoszę się do Ciebie na indywidualne szkolenie.
Dziękuję Mario za wizytę. Cieszę się że Ci się podobało i choć trochę możesz skorzystać z moich doświadczeń z roślinami.Maria_F pisze:Witaj Gabrysiu![]()
Zamierzam w tym roku posadzić choćby dwa nowe egzemplarze...a o te, które posiadam, bardziej zadbać, wykorzystując Twoje rady. :Pozdrawiam
basow@ pisze:No proszę! Nie dosyć ,że spacerując po Twoim ogrodzie Gabrysiu zrelaksowałam się,"napasłam " oczy kolorkami to jeszcze nauczyłąm się zmniejszać i opisywać zdjęcia!Same plusy !!!Dzięki wielkie