Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)

Post »

Andziu....życzę ci aby kontrolne badania synka okazały się pozytywne. ;:168
aniap56
200p
200p
Od: 6 cze 2014, o 21:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trzymamy kciuki za pozytywny wynik badania ;:108 :tan
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p
Od: 19 sty 2014, o 18:20

Post »

Dzień dobry wszystkim.
Wstaję, patrzę i oczom nie wierzę- okropna ulewa i wieje strasznie ;:oj A wczoraj był mróz i było biało ;:223
U mnie cisza, bo walczę jeszcze i zajmuję się masarskimi pracami ;:224 Dzisiaj synek ma badanie- ciekawe jak to będzie ;:131 Lekarze chcą go raczej usypiać, żeby jak coś nie powtarzać badania i od wczorajszego wieczoru do dzisiaj gdzieś do 10-11 młody nie może jeść ani pić. Mam nadzieję, że jednak pozwolą spróbować bez narkozy bo on strasznie znosi chwile, gdy to świństwo "wyłazi" z niego...

Aniu, Zeniu ;:196 Tak na marginesie, to dobrze nie jest ale oby gorzej nie było, niż rok temu.

Dzisiaj mam nadzieję nadrobić forumowe zaległości, bo sporo mi się tego nazbierało ;:224 Uciekam tymczasem, bo wiozę dzisiaj Przemka do przedszkola, mimo, że są ferie, bo sam jakoś sobie miejsca w domu nie może znaleźć.

Dobrego dnia dla wszystkich ;:196
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Andzia będzie dobrze ;:168 . Spokojnego i pogodnego dnia życzę :wit .
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Oj, co my matki musimy przechodzić.
A wszystko takie stresujące. Ale będzie dobrze a ty musisz być pozytywnie nastawiona. ;:196
Pewnie że młodszego synka Zawieź do przedszkola. Szybciej czas mu zlecił z dziećmi.
On też wyczuwa twoją nerwówkę. ;:108 A tak ogólnie to cię podziwiam że męża wysłałaś z tą misją.U mnie to by było tak że ja bym do tego szpitala pojechała , bo taka matka Polka ze mnie...Wszystko wolę sama a potem narzekał że tyle na mojej głowie.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aniu,trzymam kciuki za badanie synka,wiem ile trzeba przejść zanim dzieci dorosną ,jesteś dzielną i pracowitą osóbką ,Tobie też życzę zdrówka i siły ,bo tyle wyzwań przed Tobą tych ogrodowych i tych osobistych,pozdrawiam ;:168
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, też jestem z Tobą w tych trudnych dniach. ;:167 ;:167
Trzymaj się, kochana, będzie dobrze. ;:196
Z dziećmi tak już jest, że małe chorują, starsze łobuzują, a potem odchodzą na swoje własne włości. ;:108
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Aniu - i ja trzymam mocno kciuki za Twojego synka!
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p

Post »

Dobry wieczór :wit
Miałam dzisiaj nadrabiać forumowe zaległości ale niestety, nic z tego nie wyszło ;:223 Teraz też już padam na twarz, bo kto nie robił swoich wędlinek, nie wie, ile przy tym jest roboty i ile sprzątania ;:131 Obiecałam sobie, że następna taka akcja dopiero wtedy, jak już wszystko będzie można w letniaczku zrobić, bo sprzątać kuchnię jeszcze jutro będę, heh.

Moi chłopcy wrócili do domu już dzisiaj- właściwie dopiero, co ich przywiozłam. Udało się bez narkozy i mogli od razu się ewakuować :tan
Czekam teraz na wypis i płytkę z badaniem, później do naszego neurochirurga do Katowic i decyzja, co dalej.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Andziu. Nigdy osobiście nie robiłam swoich wędlin ale widziałam jak babcia to wszystko robiła. Rzeczywiście masa roboty przy tym i drugie tyle sprzątania ;:oj . Jednak smak z pewnością wynagrodzi Ci tą pracę , którą włożyłaś a i chłopcy będą zadowoleni. Mam nadzieje, że badania wyjdą pomyślnie i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki mocno i pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Andziu...no to fajnie że udało się bez narkozy. ;:108 Co dalej, trzeba być dobrej myśli. Jak co daj znać. :uszy .Pozdrawiam cię serdecznie. ;:168
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p

Post »

Hello :wit
Trochę zaniedbałam swój wątek ale mam nadzieję, że takich zaniedbań będzie jak najmniej ;:224 Trochę zawirowań miałam, bo czwartek i piątek obłożone wizytami- w ferie chciałam jak najwięcej ogarnąć, żeby nie zostawiać chłopców od szkoły.
Jutro też mam dzwonić w sprawie terminu operacji młodszego synka i ciekawe, co nam wymyślą ;:131
Sprawy ogrodowe mocno zaniedbane ale w tym tygodniu mam nadzieję w końcu trochę podgonić prace- nadzieja matką głupich więc zobaczymy ;:306
Wczoraj udało mi się wygospodarować godzinkę na sprzątanie i oto co znalazłam w trakcie grabienia:
Obrazek

Obrazek

A to nieliczna część z moich własnoręcznie wyprodukowanych wędlinek :tan

Obrazek
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Ale smakowicie u Ciebie, Aniu! ;:111
Żałuję, że za szkłem kompa. ;:306 ;:306 Gdyby nie to, podkradłabym po troszeczku. ;:306
Widzę, że masz trochę kłopotów. Ufam, że wszystko będzie dobrze, czego życzę Ci z całego serca. ;:167 ;:168
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Andzia. Trzymam kciuki za zdrowie synka ;:168 . Ogródek poczeka tak jak pisałam Ci wcześniej zdrowie dzieci i nasze jest najważniejsze. Wędlinki wyglądają apetycznie i z pewnością są wyśmienite . Fajne są takie ogrodowe niespodzianki :tan , ja w pierwszym roku też znajdowałam takie choć niestety nieliczne. Pozdrawiam :wit .
aniap56
200p
200p
Od: 6 cze 2014, o 21:43

Post »

No i nie ma to jak swojska wędlinka ;:215
Nie dość,że bez konserwantów to jeszcze jak smakuje ;:108 . A ten zapach,aż go poczułam ;:306
Mam nadzieję,że uda się fajnie rozwiązać problemy ;:108 ,czego Ci z całego serca życzę :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”