Witaj Asiu. Masz bogatą i zróżnicowaną kolekcje phalaenopsisów. Bardzo ładne kwitnienia. Chciałabym Cię jednak zapytać, czy udało Ci się z cattleyami i jak się mają teraz? Pozdrawiam Kasia
Witajcie. Nie było mnie tu ładnych parę miesięcy więc pora odkurzyć wątek. Pokażę Wam dziś moje mini którym najwyraźniej pasuje okno w kuchni na którym są powieszone. Tylko 5 z 20 nie ma pędów, niektóre jeszcze w pączkach, inne wypuszczające pędy a dziś pokażę co już kwitnie.
Witaj Halinko , tak mam kilka skrętników,mam je niecały rok ale mam wrażenie że się ze sobą męczymy... jeszcze dychają te co widac na zdjęciu to akurat moje wychodowane z listka WoW krórego oczywiście też zamordowałam ale 4 sadzoneczki jeszcze sie trzymają
Asia7084 gdzie kupiłaś takie fajne doniczki co są przyczepione do okna. Ja właśnie się przeprowadziłam i parapety mi się zmniejszyły i muszę coś wykombinować żeby doniczki sie pomieściły. U Ciebie zauważyłam fajny pomysł???
Asiu, śliczne te Twoje falenopsisy A biały, choć wyszedł troszkę nieostro jest niesamowity.
Zastanawiałam się jak Ty umocowałaś te osłonki - świeczniki do framugi okna ??
Zajrzałam też na poprzednie strony i chętnie zobaczyłabym, jak aktualnie maja się obydwa Phal. Liodoro.
Mojemu też rosną tak ogromniaste liście i wkrótce pokażę kwitnienie. Może Twoje obie piękności też w pąkach ?