Ogród Marty cz. VI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty cz. VI

Post »

Marto u ciebie zawsze i o każdej porze dnia i roku można się nacieszyć pięknymi widokami :)
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Też uwielbiam do Martusi wpadać zawsze tak kolorowo i takie cudne odmiany. :tan
U mnie Martuś na ogrodzie żle, wiosna jest kwiaty w paczkach. :evil:
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Martha dzięki za odpowiedz bardzo się cieszę że to ta różyczka bo bardzo mi się podoba i myślę o wiosennym nasadzenia napis z jaką ma wysokość i jakie stanowisko u ciebie bo to co podają bardzo odbiega od prawdy
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Marto jak ja lubię spacerować po Twoim ogrodzie ;:333
Jak zawsze pięknie ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

A te czerwone różyczki cudne, no cudne, ja za czerwonymi nie przepadałam, ale ta mocno czerwona Falstaft chyba cudo ;:167
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Dorotko,śnieg i dzisiaj leży ,ale martwię sie dużym mrozem bo -12 zapowiedzieli u nas,a te skoki temperatury to nic dobrego ,bo jutro i pojutrze ma być na plusie,to wariactwo,u mnie w ogrodzie jest koło 200 róż,żeby tylko taką zwariowaną zimę szczęśliwie przeżyły,pozdrawiam :wit ;:196

Grażynko,Mme Plantier,jest u mnie pierwszy rok posadzona w listopadzie 2013 z gołym korzeniem ,tak w lecie urosła,i bardzo kwitła,aż się boję jaka wielka urośnie w następnym roku,nie imają jej się choroby ,zielona i zdrowa była do przymrozków,czas leci szybko,ale ja jakaś znudzona wszystkim ,nic mi się nie chce,chyba oklapłam,pozdrawiam :wit ;:168

Sabinko,najważniejsze,że mnie znalazłaś,ja też czasem kogoś zgubię,człowiek ma tysiąc spraw na głowie ,samo życie,miło,że ogród sie podoba,pozdrawiam :wit ;:168

Marysiu,wszyscy tak mamy ,nie da sie wszystkiego naraz wypatrzyć ,może w lecie wszyscy sie spieszą i nie dostrzegają ,a wątki lecą jak w maratonie ,bo ciągle coś nowego zakwita,ja też tak mam ,że narobię zdjęć ,nie zdążę włożyć na forum ,ale zaraz są następne aktualniejsze zdjęcia i tamte zostają nie pokazane,pięknych snów życzę ja jestem jakaś zamęczona ;:222 pozdrawiam ;:196 ,może jutro mi przejdzie

Krysiu,tak miło Cię widzieć w moim ogrodzie,wpadaj zawsze,to wtedy razem jakoś raźniej,pozdrawiam ;:196

Ewciu,dziękuję,ja też się czasem nie wyrabiam i podziwiam tych co się wyrabiają,jest tyle innych spraw na głowie,pozdrawiam i zawsze zapraszam ;:65

Wandziu,moja Queen of Sweden rośnie w słońcu,rośnie mocnymi pędami do góry ,nie zwiesza sie na boki,jest zdrowa,ja myślę ,że Twoja jest po prostu za dużo przesadzana i ona ciągle musi się od początku gramotać ,zostaw ją spokojnie już tam gdzie jest i Ci to wynagrodzi ,może jesteś trochę niecierpliwa i chcesz mieć efekt szybko,do 3 lat ma prawo nie pokazać swoich walorów,Gipsy Boy jest u mnie pierwszy rok w 1013 roku w listopadzie była zasadzona z gołym korzeniem ,w lecie ładnie rosła i też pięknie kwitła jak na pierwszy raz,krzaczek urósł średni,nie chorowała specjalnie ,dokładnie to ją nie obserwowałam ,ale liście miała do końca ,a niektórym różom to wszystkie spadną ,ja się tymi różami zbytnio nie przejmuję i muszą dawać radę i takie lubię,docelowo ma mieć 180 cm ,myślę ,że jak przetrwa zimę to w tym roku będzie taka duża,(poprzednią zimę ,mimo ,że była bardzo późno sadzona przetrwała bez problemu)pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Martuś, witaj... ;:196
Oglądam i oczy raduję cudnymi widokami... Wspaniale u Ciebie, zieleń urocza, kolorów mnóstwo...
Zimą to najlepsze lekarstwo, na mroźne dni...
Serdeczności w Nowym Roku...
Buziaki zostawiam... ;:196
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko,miło,że tak to widzisz,więc będą następne zdjęcia moich kwiatuszków,zapraszam ;:168

Kasiu,dziękuję za miłe słowa,u mnie w ogrodzie też nieciekawie ,bo dzisiaj zapowiedzieli -12,-15 a jutro i pojutrze na plusie,rośliny mogą tego nie wytrzymać ,a u Ciebie cały czas bardzo ciepło i też źle ,ale nie mamy w tym względzie nic do gadania i będzie jak będzie,choćbyśmy się nie wiem jak zamartwiali to nic nie poradzimy,pozdrawiam :wit ;:196

Ulciu,Queen of Sweden rośnie u mnie w słońcu i ma teraz około160 cm,jest wyprostowana ,pędy grube ,nie rozwala sie na boki,jest u mnie zdrowa i bardzo długo kwitła ,pierwsze mrozy nic jej nie zaszkodziły,pozdrawiam ;:168

Tereniu,miło mi ,to znaczy ,że moja praca nie poszła na marne,tak się cieszę ,że mogę się podzielić tym ogrodem z Tobą,buziaczki ;:196

Iwonko,masz rację ta Falstaft jest rzeczywiście piękna nie tylko na zdjęciu,ale i w realu ;:168

Dorotko ,witaj zaglądam do Ciebie ,ale masz zamknięty wątek ,chyba ,że teraz otwarłaś ,zaraz zobaczę ,dziękuję,że przyszłaś i życzę dużo zdrowia ,obfitego roku ,jak najwięcej pięknych i jasnych dni,oraz spełnienia marzeń tych osobistych i tych ogrodowych,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem zmęczona tą pogodą ,teraz jest już -12 ,a ma być znowu bardzo ciepło i ma bardzo wiać ,wrócę wiec do letniego ogrodu,żeby chociaż tu napatrzyć się na słoneczne widoki

wygląda pysznie ,jak waniliowe lody, Goldmine
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Falstaft
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martuś i znowu nacieszyłam oczy - dziękuje pięknie ;:196 będę śnić o takich różach ;:433 ;:433
Głowa do góry - jutro będzie lepiej ;:168 Zdrówka .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu zaczęło się kulinarnie piwonią Gold Mine a skończyło na tysiącu pięknych róż. Twój ogród trzeba zwiedzać codziennie, bo każdy dzień, miesiąc niesie inne doznania. U mnie mróz -13 st słoneczko było, ale schowało się za chmurami...myślę że dzisiaj w ogrodzie nic nie zrobisz ;:185 To wypoczywaj i czekamy na wiosnę. Mam nadzieję, że czarnulek wróci ;:167 Buziaczki zostawiam i obejrzę sobie róże jeszcze raz ;:196
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Widzę że różyczek też masz sporą i całkiem dorodną kolekcję ;:333
Jaki kształt przybiera u ciebie Elmshorn? Mam ją od roku i nie do końca mam pomysł jak ją prowadzić.
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marto 200 krzaków róż ;:oj to pracy masz ogrom przy nich wiosną i jesienią.
Pogoda jest zwariowana, u nas dziś -10 st, a wczoraj w ciągu dnia na plusie. Ja też drżę o róże bo po pamiętnej zimie straciłam wszystkie. Dobrze, że śniegu trochę nasypało, zawsze to jakaś osłona.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Marto nic dodać nic ująć ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Martuś to zostaw jej sporo miejsca.
U mnie wypuściła w trzecim sezonie pędy na 2,5 metra.
Ale kwitła obłędnie.
Też oklapłam,...... brak bodżców wiosennych. ;:306
Grażyna.
kogro-linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”