Witaj Mariolu
Przybiegłam z rewizytą i na "dzień dobry" oniemiałam
Pięknie u Ciebie moja droga, i ten kielisznik bluszczolistny..

Nigdy wcześniej się z nim nie spotkałam, z automatu wylądował na liście chciejstw 2015, a że w/w to już blisko 4569859 pozycji, zaczynam się bać

Czytam sobie dalej i co widzę, że jak?? Kielisznik do kompostownika??

..ooo nieee, się nie godzi, takie cudo na śmietnisko?! Zbulwersowanam przeokrutnie!
Chętnie przeflancuję "odrzuty" do swojego nazwijmy to ogródka

, w zamian przytargam do Ciebie jakiś równie atrakcyjne "chwasty", Wilanów mijam w drodze do pracy
Kochana, poczucia humoru to Tobie nie brakuje, a i eM jak widzę niebywale figlarny
Hibiskus wymiata, i powojniki, i róże, i..gdybym tak chciała unieść się w zachwyt nad każdą Mariolkową roślinką, moja wypowiedź skończyłaby się 10 stron dalej
Drewniana rodzinka zacna!

, żeby nie było tej realnej też niczego nie brakuje
Ja również mam wiele zdjęć z okresu dzieciństwa z moim 5lat starszym bratem, najbardziej bawią mnie te zrobione na tzw zabawach choinkowych z Mikołajem, mój brat stoi na baczność, w dłoni dzierży swoją paczkę wypchaną słodyczami, tuż obok stoję ja i też mam paczkę, tyle, że już półpełną, a wypchaną mam buzię - czekuladom!
Żeby nie było, zamiłowanie do słodkości pozostało
Za "popapraną" formę wypowiedzi przepraszam, ale "jachałam" z wątkiem od początku, a w drugiej karcie od razu komentowałam co widziałam

, teraz już będę na bieżąco, a będę na pewno!