Tereniu...właśnie za to lubię najbardziej wiosnę że prawie co dziennie coś nowego zakwita. U ciebie na działce wypieszczone, roslinki pięknie wyeksponowane..to co podoba mi się najbardziej. . Tereniu..ja prymulki kupiłam takie najzwyklejsze,pojedyńcze co widzę także u ciebie .Innych nie spotkałam ,a liczyłam że spotkam podwójne. Życzę
Teresko wybacz, że tak cię zaniedbałam pokazujesz takie śliczne widoczki szczególnie te z szerszej perspektywy, lubię popatrzeć jak są skomponowane rabaty i nie rzadko zdarza mi się coś od gapić. Hosty masz cudowne czym je dokarmiasz, że są takie dorodne
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Dorotko dziękuję. Na wiosnę niektórym hostom zmieniałam miejscówkę, zobaczę jaki będzie efekt.
Grażynko dziękuję bardzo, no staram się Ale teraz, po deszczach znowu będę miała trochę pracy
Iwonko truskawki mają bardzo dużo kwiatów i są bardzo pyszne Nie długo podsypię im trochę sianka żeby owoce nie leżały na ziemi.
Zeniu jak poszłam dzisiaj na działkę (nie było mnie dwa dni) to nie poznałam pergoli z powojnikami, tyle mają już kwiatów Nareszcie odebrałam moje roślinki od córci i posadziłam na działce. Min. dwie nowe prymulki pełne....
Aniu dziękuję za wizytę, ja też nie zawsze mam czas. Jak przyjdę padnięta z działki to już nic mi się nie chce
Te moje perspektywy to takie malutkie, Ty to dopiero masz co pokazywać! A hosty dokarmiam na wiosnę azofoską.
Beatko dziękuję bardzo a kwitnących roślinek przybywa coraz więcej z czego bardzo się cieszę.
Ależ pięknie
Epimedium,prymulki,powojniki .A jakie duży bożykwiat .Muszę chyba kupić.Czy jego trzeba wykopywać?
MamciuTereniu.Miałaś rację.Rośliny z B.R dotarły do mnie jeszcze z kwiatami Prymulka okazała się tak duża,że zrobiłam z niej 3 sadzonki .Widzę,że nie ucierpiała z tego powodu.Co jednak znaczy-rośliny z donic .Zero reakcji na rozcięcie bryły korzeniowej i sadzenie.
Wow ale pięknie rozrośnięte roślinki, każda ma swoje miejsce, pięknie się prezentują przez to rabaty.
Trawy, hosty, powojniki... podoba mi się że hej!
A co to za piękna róża ta biała?
Powojniki pięknie się rozkwieciły. Nie dziwię się że od furtki je dojrzałaś. Zresztą u ciebie tyle kwitnących, podoba mi się ten miszmasz. No i oczywiście różyczka piękna i do tego wcześnie kwitnąca. . U mnie na paru zauważyłam pączki. Może także niedługo będą i kwiatki.
Witam
Nareszcie popadało, nie ma to jak woda z nieba a nie z konewki i węża
Ewuś dziękuję w imieniu powojników i bodziszków. Zobaczę czy da radę uszknąć epimedium
MagdalenaKCh witam nowego gościa, dziękuję za odwiedziny i uznanie dla moich roślinek....zapraszam do wizyt.
Moniś jeszcze trochę i będziesz miała jeszcze ładniej
Orlika białego i epimedium Lilafae dostaniesz (aż nieprawdopodobne że jeszcze go nie masz ) Prymulki muszę podzielić, tą Twoją też
Jolu dziękuję w imieniu roślinek Bożykwiat zimuje bardzo dobrze, musisz tylko pamiętać gdzie go posadzisz bo później zanika, budzi się wiosną. Ja też jedną z prymulek z BR dzieliłam na trzy sadzonki Inne rośliny też dzieliłam.....
Anetko witam nowego gościa i dziękuję za wizytę na mojej działeczce. Cieszę się że moje rabatki przypadły Tobie do gustu. Różyczka o którą pytasz to Jacgueline du Pre.
Zeniu te moje powojniki to robią furorę na naszych działkach, co chwilę ktoś przychodzi i podziwia
No u mnie też sporo pączków na pozostałych różach, nie długo będziemy podziwiać ich piękne kwiatki....
Cudny biały orlik No i ja podziwiam cały czas te uporządkowane rabaty, uwielbiam widoczki Twojej działeczki. Szkoda że jeszcze nie widziałam na żywo ale moja siostra coś się strasznie obija w tym względzie Do zobaczenia jutro