Ostatnio mało bywam na forum wiem,wiem przez co zaniedbuje was - ohhh...mam nadzieję że mi wybaczycie ale jakoś tak za bardzo czasu na FO nie mam

Postaram się jakoś nadrobić zaległości.
Pogoda nam się ochłodziła,jakoś tak się tęskni za słoneczkiem miło tak było wystawić mordkę do

Święta coraz bliżej więc i obowiązki z tym związane porządki itp będą nas czekać.
W tym tygodniu zrobiłam zająca z siana co prawda myślałam że mi nie wyjdzie jakoś tak mizernie na początku wyglądał ale jak zaczęłam go dopieszczać to i zając nabrał formy

Jadziu wiosennie nam się zrobiło już na całego.
Alu oj na wiosnę pracy a pracy zawsze jest,a mnie znów dręczy kret. buszuje mi teraz na skalniaku wrrr!
Paulinko o tak ten już prawie przekwitł zostały mu tylko dwa kwiaty a tamten powolutku się zbiera,ale dzisiaj miałam miłą niespodziankę jak kaktus wielkanocny mi zakwitł

Gosiu a dziękuję bardzo teraz do wianka dodałam jeszcze bazie przyniesione ze spacerku po lesie.
Natalko takie miłe przyjemne niebieskie kwiatuszki ma ,a u mojego przyszłego M znów cały brzeg przed i ścieżka do lasu jest usłana barwinkiem jak kwitnie to piękna taka niebieska polana się tworzy aż żal ścieżką iść ..
.
Aniu wiosna piękna pora roku,każdy kwiatek cieszy nawet ten najmniejszy!
Ewuniu pw
Aguś też mam taką nadzieję chociaż ostatnio przymrozek był dość,dość bo na termometrze pokazywało -6st ale ważne że żadnych szkód nie narobił.
Sylwuniu kupiłam 2 kolejne puszki i na szczęście kolor okazał się taki sam,ale będę się musiała wybrać po kolejną lub kolejne

Basiu wybuchła kolorami tęczy i z każdym dniem pokazuje coraz więcej kwitnących kwiatów. Teraz czekamy na tulipany

Marysiu właśnie to samo ostatnio myślałam jak u mnie rano na termometrze pokazywało -6st