Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Poduchy w dobrym stylu
ciesz sie sloncem, milego weekendu Iwona.

Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Oj, pogoda ostatnio nas rozpieszcza, temperatury prawie letnie, no i bardzo dużo słońca. Faktycznie, aż chce się żyć. Mam nadzieję że będzie tak jeszcze długo. Kawa pita w domu nigdy nie będzie tak smaczna jak ta wypita w słonecznym ogrodzie.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie
na dobry dzień taki oto obrazek

Janusz Tobie tez miłego weekendu.
Kleo o tak, kawka w ogrodzie w słońcu, nawet tym jesiennym to jedna z przyjemniejszych rzeczy. Dobrej pogody jak najdłużej!
na dobry dzień taki oto obrazek
Janusz Tobie tez miłego weekendu.
Kleo o tak, kawka w ogrodzie w słońcu, nawet tym jesiennym to jedna z przyjemniejszych rzeczy. Dobrej pogody jak najdłużej!
Optymistyczny obrazek na rozpoczecie dnia, u mnie niestety dzisiaj deszczowo
Ale kawke na dworze wypilam, a ja 

- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko,piękną jesień nam pokazujesz w swoim ogrodzie aż wyjść się z niego nie chce
Pozdrówka

Pozdrówka

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Czytałam, że przesadzadzałś rodka.
A może brakowało mu żelaza?
Bo jeśli słaba kwasowość, to ma problem z przyswajaniem żelaza.
Ja zakwaszam herbatą z cytryną. Taką fusiastą. Te fusy wylewam raze z herbatą pod krzew.
A może brakowało mu żelaza?
Bo jeśli słaba kwasowość, to ma problem z przyswajaniem żelaza.
Ja zakwaszam herbatą z cytryną. Taką fusiastą. Te fusy wylewam raze z herbatą pod krzew.
Ja w tym roku podlewam swoje Rh wodą z cytryną,na konewkę dodaję 1 cytrynę, rosną jak szalone i mają piękne pąki kwiatowe. Liście też są soczyącie zielone. U mnie bło dziś 26 stopni w słońcu, aż się nie chce wierzyć że to prawie listopad. Chodziłam po ogrodzie w bluzce z krótkim rękwakiem, po prostu bajka!
- majowa
- 1000p
Jolu, Arku, Kleo, Gosiu dziękuję za wizytę.
Gosiu przy wysokim pH ogólnie jest niedokarmiony, więc możliwe, że i żelaza tez mu brak. Pryskałam latem chelatem żelaza, zakwaszałam, dokarmiałam dolistnie, ale widocznie to miejsce i tak mu nie odpowiada. Zobaczymy jak mu bedzie w innym - tam ziemia jest lekko kwaśna sama z siebie. Herbatką z cytryną nie zakwaszałam, ale na przykład fusy od kawy zawsze sypię pod rodki.
Kleo - to tak jak u mnie, w sobotę też zrzuciałm polar i zostałam tylko w krótkim rękawku, bosko
.
Muszę spróbować z cytrynką - proste i tanie
Miłego poniedziałku

Gosiu przy wysokim pH ogólnie jest niedokarmiony, więc możliwe, że i żelaza tez mu brak. Pryskałam latem chelatem żelaza, zakwaszałam, dokarmiałam dolistnie, ale widocznie to miejsce i tak mu nie odpowiada. Zobaczymy jak mu bedzie w innym - tam ziemia jest lekko kwaśna sama z siebie. Herbatką z cytryną nie zakwaszałam, ale na przykład fusy od kawy zawsze sypię pod rodki.
Kleo - to tak jak u mnie, w sobotę też zrzuciałm polar i zostałam tylko w krótkim rękawku, bosko

Muszę spróbować z cytrynką - proste i tanie

Miłego poniedziałku
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko cudne podusie...... z takich maleńkich widoczków, klaruje mi się obraz Twojego domu, który niesamowicie mi się podoba
Ptaszynka we wrzosach też wspaniale wygląda..... masz dar do tworzenia dekoracji, drobnych detali, który uwielbiam i bardzo, bardzo cenię

Ptaszynka we wrzosach też wspaniale wygląda..... masz dar do tworzenia dekoracji, drobnych detali, który uwielbiam i bardzo, bardzo cenię

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
poduszki
Jak Ty ogród skończysz w tym swoim cudownym stylu, to pisma ogrodowe będa się biły o możliwość fotografowania u Ciebie

Jak Ty ogród skończysz w tym swoim cudownym stylu, to pisma ogrodowe będa się biły o możliwość fotografowania u Ciebie

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p
Aguś - wnętrza w maleńkich fragmentach, bo to jednak forum ogrodowe, ale bardzo się cieszę, że nawet te maleńkie fragmenciki przypadły ci do gustu
. Dużo u mnie przygaszonych kolorów: oliwki, szarości, beżu i brązu, może to nudne, ale czujemy się bezpiecznie i dobrze w naszym domu. Bardzo Ci dziękuję za miłe odwiedziny.
Magda oj, bez przesady
, najważniejsze, że Wam się podoba, że ja jestem zadowolona z tego etapu. Na żywo nie jest aż tak katalogowo, no ale przecież każdy z nas pokazuje to, co ma najlepsze
.
Ale pierwsza sesja altany i jej otoczenia już była
firma, która mi pomagała poprosiła o zdjęcia do ich katalogu dla ew. klientów.

Magda oj, bez przesady

Ale pierwsza sesja altany i jej otoczenia już była

Iwona, poduszki
gdzie takie można kupić ? Jeśli to nie tajemnica
Wrzosy piękne 

- majowa
- 1000p
Jolu, dziękuję. PW
Iwona, odebrałam, dziękuję 

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Mam nosa, nie?majowa pisze: Ale pierwsza sesja altany i jej otoczenia już byłafirma, która mi pomagała poprosiła o zdjęcia do ich katalogu dla ew. klientów.

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)