Ogródek Robaczka cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 8

Post »

Kasiu kiedy patrzę na zdjęcia z ogrodu, to zawsze staram się ocenić w jakiej zostało zrobione porze roku (nawet miesiącu) :D
U Ciebie nie mam z tym problemu, bo postarałaś się, aby o każdej z czterech pór roku był atrakcyjny.
W tej chwili wiosna, aż bije z twoich zdjęć i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej ;:333
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kasiu uwielbiam Twoje łany cebulowych ;:167
migdałek lada dzień i u mnie zakwitnie , no niech znów się tylko pojawi ;:3 ;:3 ;:3
udanego wypadu :)
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tyle stron nowego wątku a ja opóżniona ,ale pięknie już u Ciebie u mnie też nie najgorzej w tym roku ,pisałam u siebie na wątku ,ale czytam że Ciebie znowu nie ma ;:180 Róże od Ciebie wszystkie przezimowały i mają się dobrze, no jakby było inaczej jak od ;:167 były ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Pacynka
500p
500p
Od: 16 lis 2012, o 19:04
Kontakt:

Post »

Rzeczywiście i migdałek szachownica niezwykle wdzięczne... Co to za odmiana szachownic? ;>
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie Kochani!
Przepraszam, że tak oszczędnie, ale dostęp do sieci ograniczony i wpadm tylko na chwilkę ;:124
Pacynko, nie pamiętam odmiany, sprawdź u Marysi(Maski) - tam chyba ktoś podawał nazwę ;:108
Elu, bardzo się cieszę, ze rózyczki przezimowały! Teraz będziemy czekać na kwiaty ;:138
Boniu, Migdalek pewnie ja zaczął kwitnienie, bo czytałam, ze słonka coraz wiecej ;:173
Iwonko, to dla mnie cenny komplement, dziękuję! Staram się, aby ogrod był atrakcyjny cały ogrod ;:173
Dianka, cebulowych nigdy za wiele :tan Mozna je wetknąc tu i ówdzie, choc najlepiej prezentują się w dużych, jednolitych skupiskach. Pozdrawiam!
Asiu, dziękuję ;:196 Zapraszam latem na zwiedzanie rózanki!
Małgosiu, mam nadzieję, że w ogrodzie się coś pozmienia, 6 dni to jednak dużo w okresie wiosennym gdy przyroda szaleje po zimie!
Aguś, dzięki! Portugalia przywitała nas słońcem, jest pięknie i miło wracać do znajomych miejsc i twarzy ;:4
Majeczko, ja tez! Nie mogę się doczekać tegorocznych róż, tyle nowych nabytków debiutuje! Choć u Ciebie to dopiero będzie się działo ;:oj
Madziula, dziękuje, jesteś kochana ;:196 Masz ten komfort, ze Tworzysz ogrod mając określony gust, oczekiwania i wiedzę - to bardzo dużo. Gdy powstał mój, nie miałam o niczym pojęcia i dlatego potem tyle rewolucji...zazdroszczę Ci twórczej pracy i z serca kibicuję!
Tulipany jeszcze nie wykopywane, a siedzą w ziemii 3 lata, od początku ogrodu. Moze w tym roku się zmobilizuję....
Dorotko,, współczuję zakrętów z paczką..moje krwawniki tez byle jakie...wzięłam 7 sztuk i nie wiem czy z tej plątaniny korzeni tyle było, ale wrzuciłam wszystko do jednego dołka i czekam.... Dziękuję za odwiedziny i serdecznie pozdrawiam!
Lulka, mój Maidwell Hall kupiony w zeszłym tygodniu, więc pewnie trochę podpędzony :uszy
Jagi, na kilku rabatach jest łyso, choc staram się dosadzać zimozielone, które zapewniają atrakcyjny wygląd cały rok. Nie wszędzie jednak pasują, wiec bywa różnie ;-)) Dzięki za odwiedziny i dobre słowo ;:196 ps. Wracamy w poniedziałek, glicynia poczeka ;-))
Marysiu, szachownice cudne, prawda? Migdalek zwykle jest bezproblemowy, czy Twój chorował? A może słonka ma za mało? Pozdrawiam!
Julek, rozumiem....ale mam tez pomysł :D Przyjedz do mnie na wczasowanie ;:138 weź paszczaki ze sobą, jak je upilnujesz to luzik, możesz z nimi balować u mnie ;-))
Agnieszko, dzwonilaś do Adriana i dalej nic? To niepokojące..powinni wyjaśnić sprawę. Marne rosliny to jedno, ale brak kontaktu? ;:185
Aniu, wczesne rodusie dają wiele radości i nie mają konkurencji! Pozdrawiam serdecznie!
Ewa, trochę mnie uspokoiłaś..Obyś miała rację ;:168
Krysiu, dziękuję za odwiedziny! Ściskam mocno i pozdrawiam ze słonecznej Portugalii :wit

Buziaki ;:167
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Kasiu migdałek w pełnym słońcu jedynie gleba może mu nie pasować :lol:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Kasiu, wypoczywaj dalej i łap słoneczko, żeby nas wszystkich po powrocie obdarować :wink: A jak wrócisz, to daj znać jak Twoje lobelie? Ja swoje przed deszczami wysadziłam do gruntu, dziś patrzyłam i dość zmarnowane są :roll:
Awatar użytkownika
Pacynka
500p
500p
Od: 16 lis 2012, o 19:04
Kontakt:

Post »

Znalazłam, nie tylko u Marysi. Szachownica lisie grono, fritillaria uva-vulpis :wink:
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Kasiu, ale masz fajnie my tu pływamy w deszczu, a u Ciebie słońce. Prześlij go nam troszkę w myślach, od razu zrobi się cieplej. :D
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Kasiu - po obejrzeniu kolejnej serii Twoich zdjęć zachwyt mnie ogarnął i nie chce opuścić! Toż to jest prawdziwa bajkowa kraina ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

robaczek_Poznan pisze:

Obrazek
Kasia, nie wiem jak Ty ale ja bym powiększyła te rabatki tak, żeby zapełnić całe zakole ;:306
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Witaj Kasiu! Już się wywczasowałaś? Pewnie jak wrócisz, to w ogródku będzie dżungla, bo u Ciebie jakoś tak wszystko w przyspieszonym tempie.
Margo2 pisze:Kasia, nie wiem jak Ty ale ja bym powiększyła te rabatki tak, żeby zapełnić całe zakole
... a ile róż by się zmieściło... i koszenia mniej ;:306
Awatar użytkownika
Sabcia
200p
200p
Od: 17 kwie 2011, o 11:29

Post »

Witam i wpisuję się żeby nie zgubić a teraz idę zwiedzać :)
pozdrawiam Sabina
Zapraszam do mnie :wit
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

i jak wróciłaś z wojaży? bo pewnie u Ciebie jest teraz pięknie i kolorowo! ;:3
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć dziewczyny!
Miło mi, ze zaglądacie choć wątek sierocy ;-)
Wracam w poniedziałek wieczorem, a tymczasem przesyłam słonko i pozdrowienia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”