Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Dziewczyny podpowiem Wam co jest na ostatnim zdjęciu,
prześliczna, przesympatyczna i przepiękna przylaszczka. :uszy
No i ...na pewno powinna być nasza. :lol:

Aga, toż u Ciebie jest już regularna wiosna! ;:oj
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko masz ślicznie. Jak to dobrze, że pogoda dopisuje można w końcu wyżyć się w ogrodzie.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga śliczna ta Twoja wiosenka . Przepiękne krokusy . Muszę sobie koniecznie dosadzić , bo u mnie jakoś wyginęły :roll:
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Pięknie,nareszcie wiosna ;:3
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Przylaszczka jakoś inaczej mi wyglądała

może znowu coś wymyślili nowego, w każdym razie nigdy bym na to nie wpadła ;:202 ;:202
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aga wyczytałam że mięśnie wyćwiczone, śnieg stopniał i wybierasz się do ogrodu a jestem ciekawa czy kupiłaś te narzędzia które miałaś w planach.
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

:wit Agnieszko
Sporo już u Ciebie tej wiosny. ja też miałam w planach popracowac dziś w ogródku ale zdążyłam tylko pozbierać gałązki z okryć i zaczął padać deszcz, ale nich sobie dzisiaj popada to rozpuści śnieg do końca i nie będę go już miała na rabatach.
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Miło i optymistycznie :wit
Krokusy wyglądają pięknie ;:215
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aguś, a ja dzisiaj specjalnie do Auchana po bratki pojechałam. I nic. Jak juz wsiadłam do samochodu zobaczyłam, że ogród na zewnątrz otworzyli. Może tam były? Ale nie chciało mi się już wysiadać. Może jutro, albo pojutrze do OBI podskoczę, bo czytałam u Ciebie, że tam sa bratki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Widzę, że też wpadłaś do ogrodu i nadrabiasz zaległości. :;230
Ale jakie to przyjemne, prawda ? :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

ja tez napracowałam się,że nie wiem jak się jutro ruszę,ale wszystko co zaplanowałam zrobiłam,poprzycinałam roślinki,zdjęłam osłonki zimowe,zrobiłam oprysk na drzewkach,wygrabiłam z rabat liście, śniegu nie mam nic,tylko mokro,że bez kaloszy nie da się chodzić,wszystko bardzo nasiąknięte,po delektowałam się kawa na tarasie,przyglądając boćkom w gnieździe,,,ech,,,ale to wszystko po prostu lubię :)
a krokusiki śliczne ;:215
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Hmmm, jakby to powiedzieć... czyli sezon otwarty :) Nareszcie :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Aga :wit witam poświątecznie...jak rośliny przetrwały zimę, wypadło coś :?:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Beatko pewnie jeszcze będę ... Teraz jest duży popyt na nie, więc sklepy starają się sprostać oczekiwaniom klientów...
Kwiatuszek to przylaszczka :D

Justynko to jedne z moich ulubionych, to Pickwick, bardzo też podobają mi się Tricolor.... ale coś ich nie widzę :roll:

Maryniu to masz wytrwałego amatora swoich kwiatków :? Przykre to naprawdę....
Brateczki są u Was naprawdę niedrogo..... u mnie niby miasteczko położone na terenie rolniczym... a wszystkie kwiaty i warzywa są zawsze bardzo drogie .... bratki na targu po 2,50....

Majeczko witaj...... nie mogę doczekać się Twojego wątku ;:196
Kwiatuszki po uwolnieniu spod śniegu zakwitły dosłownie momentalnie.... dziś mimo padającego deszczu muszę pójść zobaczyć, czy coś nowego pojawiło się :D

Agatko to faktycznie przylaszczka Z tego co widzę została mi tylko ta jedna.... miałam większą kępkę w innym miejscu ( takich troszkę innych) ale coś jej nie widzę :(

Dorotko jak tylko śnieg stopniał to kwiatuszki momentalnie się pojawiły....chyba czekały w blokach startowych :lol:

Dorotko oj tak..... wczoraj z wielką przyjemnością popracowałam w ogródku..... mimo, że robiłam przez kilka godzin, to na razie to maleńki ułamek tego co jest do zrobienia.... ale pomalutku i wszystko się zrobi..... tylko pechowo dziś pada deszcz.....

Agatko u mnie niestety też po zeszłorocznym pogromie pozostała tylko niewielka część krokusów.... miałam ich naprawdę dużo, rosnących w odmianowych kępach..... teraz jest ich tylko garstka i bardzo mi ich brakuje. Ale jesienią na pewno dosadzę.....

Aniu oj tak.... piękna kolorowa wiosna z mnóstwem przeróżnych robalków pomykających po rabatkach i fruwających ponad nimi. Tak bardzo cieszy mnie widok pszczółek uwijających się w kwiatuszkach :D

Jolu ćwiczenia mięśni łapek dopiero początek 8-) :lol:
Narzędzi jeszcze nie zamawiałam, ale to już najwyższy czas...... tylko na razie jakiś taki deficyt w portfelu .... a bardziej mnie kuszą pierdółki na taras :lol:

Iwonko
u mnie tez wczoraj przyszedł deszcz....dziś też pada i z planów ogrodowych nici.... Szkoda, bo miałam nadzieję, ze troszkę podgonię prace.... ale trudno, poniedziałek podobno ma być piękny i cieplutki, więc nadrobimy :D

Ewuniu miło mi, że podoba Ci się :D Krokusiki to cudne kwiatuszki, bardzo dużo ich straciłam po poprzedniej zimie i jesienią koniecznie muszę uzupełnić braki....

Małgosiu pewnie faktycznie wystawili bratki na zewnątrz, rozpoczęli sezon ogrodowy ..... mam nadzieję, że uda Ci się je dostać :D

Grażynko oj tak.... bardzo, bardzo przyjemnie :D Dziś planowałam od rana ogródkowanie, jednak padający deszcz skutecznie pokrzyżował moje plany.... ale podobno poniedziałek będzie cieplutki i pogodny, więc od rana do pracy :D

Aniu mnóstwo pracy zrobiłaś, na pewno bardzo zadowolona jesteś :D U mnie sucho..... wcale nie odczuwa się, że właśnie stopniały takie masy śniegu. Mój piaseczek wszystko bardzo szybko wchłonie.... pewnie już niedługo trzeba będzie zaczęć podlewanie .....
A kawka na tarasie to coś wspaniałego, prawda ??? Od razu świat piękniejszy :D

Mariolu,oj tak wreszcie naprawdę przyszła wiosna..... chyba każdego z nas radość rozpiera :D

Aniu
witaj ;:196
Wiesz jak na razie wszystko wygląda bardzo dobrze, ale dopiero dziś stopniał cały śnieg, muszę poczekać jeszcze kilka dni, żeby wszystkie roślinki ruszyły z wegetacją i dopiero będę mogła mieć pewność .
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Agniesiu wiosenka u Ciebie ruszyła na całego,przylasie piękniusia. :wit :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”