Mogło być inaczej ....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mogło być inaczej ....

Post »

Misiu ja przez tę zimę zostanę bez kasiorki .Tu zajrzę tam zajrzę i zamówienie leci.Tylko do róż nie zaglądam bo się boję .twardo się trzymam bo nie mam ,gdzie wsadzić.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To tak ,jak ja,,,tu zajrzę tam zajrzę i zamówienie się zwiększa,,,albo nowe powstaje,, ;:124 , a to wszystko dzięki FO i waszym pięknym pokazom kwiatuszkowym, :roll:
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Jaki fajny kanareczek.. ;:167 moja mama też ma, dostała ode mnie w prezencie..ja bym raczej nie mogła miec za głośno on śpiewa..a jeszcze jak jest więcej osób to chce nas przekrzyczec.. :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32

Post »

Michał M witaj :wit ,zgadzam się z tobą ;:138 ogród trzeba zmieniać staje się on bardziej ciekawszy,zawsze coś dosadzę czy przesadzę ;:7 bo nie pasuje.Nieraz czegoś nie przemyślę a potem dochodzę do wniosku oj zupełnie tu nie pasuje zdarza się ze zle dobraliśmy stanowisko i nie chce nam rosnąć.Często robię przemeblowania roślinkom,ale my wszyscy tak mamy ,nawet jak stracę roślinkę mówię no trudno ;:222 jak zle ci było.

D-M :wit Dario nie przeszkadza mi jego śpiew,często mam ubaw jak mam arie na dwa głosy i,moja yorka mu pomaga.Kiedyś miałam papugi one bardziej krzykliwe ;:180

julianna :wit u mnie też bez nadziejnie pochmurno ,mrozek trzyma i brr zimno tak mi się chce troszkę słonka

ewa_rozalka :wit Ewo ty mnie podkręciłaś rózyczkami,myślałam ze po stratach sporej ilości ... ;:306 kupionych tyle mi starczy ,a kusisz myślę ze3 ze trzy przybędą tylko tych co szukam nie ma ;:187
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Aniu, ja tak się juz nie nastawiam ,szukam juz wymarzonych rośline ,ale co nieco ciężko spotkć
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ania i Ewa-Rozalka mają rację. Ja te czytam wątki , oglądam piękne rośliny , zamawiam a portfel robi się pustawy.Nawet nie myślę co będzie dalej.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

A mój portfel to już może zastępować lampę ..tak świeci .
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kiedy zakładałam ogród nie zastanawiałam się nad kupowaniem roślin,był ładny obrazek biorę okazało się ze to nic szczególnego po jakimś czasie wyrzucałam ,kasa jednym słowem szła w błoto. :;230 teraz czytam o roślinie przemyślę .Mająć nie dużą działkę nie mogę pozwolić zeby mieć wszystkie..... chcę tak dobierać zeby kwitły od wiosny do jesieni.
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
Anitaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2008, o 14:16
Kontakt:

Post »

To już wiem kto mi przeszkadza :lol: Jest głośniejszy niż właścicielka.

Obrazek

Mam kolorystycznego mieczyka do niego :wink: Lubię takie kolorki ;:108
Woskowa olimpia.

Obrazek
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

To się nazywa zdrowy rozsądek.Ja też tak kupowałam,podobała mi się jakaś roślina to nie mogłam oprzeć się pokusie i była moja.Potem chciałam jak najszybciej posadzić, sadziłam nie zważając na miejsce jaki jej funduję i rezultaty były różne. Oczywiście w pierwszym rzędzie zrywałam etykietki i nie wiedziałam co sadzę. Tylko się nie śmiejcie ze mnie, taka zdolna jestem.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Wiesiu, wstawiłaś kanarka ;:138, śliczny jest, taki żółciutki ;:224,podziwiam te Twoje równiutkie brzegi trawnika dookoła rabat ;:oj.
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

;:138 :wit

Wiesiu na początku pochwale kanarka za to ,ze zachęca wiosne do przybycia . :tan

Kwiatuszki jak zawsze cudne , co do przeróbek to znam to doskonale co wejde do wątku już w głowie mam wizje czy taka rabatka mogłaby byc też i u mnie ..W ten sposób cały czas przerabiam i zmieniam ,pociesza mnie fakt ,ze takich osób jak ja jest więcej o chciejstwach nie wspominam bo to nie kończąca się lista ;:224 ;:224 ;:224
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anitko,bardzo pasuje do mojego kanarka chyba takiego nie mam jest śliczny,tak on stoi w pokoju komputerowym. No niegrzeczny jest ,jak rozmawiamy to kuranty zaczyna nam śpiewać ;:167
Moje nadwyżki
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Kanareczek i szabelka cudny mają koloreczek ;:224 ;:224
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Wiesiu zgadzam się z Tobą kupić roślinki okiem ,to nie wszystko ,ja też popełniałam takie błędy (szło po kieszeni) teraz czytam ,,myślę i dopiero kupuję :wit
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”