Dzień dobry wszystkim
Słońce zaglądające do sypialni mnie obudziło i lazur na niebie - to lubię

Nie jestem pewna czy prace na ogrodzie będę dziś kontynuować, bo temperatura oscyluje wokół zera, ale warunki są
Majeczko, tylko spokojnie z tym ogrodem zimowym, bo się
PanM zdenerwuje ;-))
W ogrodzie dziś przepięknie od rana i spokojnie można działać

Fajnie, że się zachęciłaś!
Aniu, ogród zimowy to wielkie marzenie, ale obawiam się, że koszt na tyle duży, iż w fazie fantazji jeszcze długo, jeśli nie na zawsze, pozostanie... Moje storczyki i reszta miałyby raj... dodałabym mnóstwo kaktusów, pięknych palm, ech...

Cieszę się, że u Ciebie również słonko przygrzewa!
Małgosiu, dzień dobry... u mnie dobrze, wczoraj nieco zwolniłam z jedzeniem i dziś czuję się lekko i dobrze. Na śniadanie jogurt z musli plus kawa dopełnią dobrego nastroju, no i chyba podobnie jak Ty, wyjdę na ogród chociażby zdjęcia porobić, jak to pod koniec grudnia może być ładnie na świecie. Miłego!
Pat, niektórzy mają niespokojne ręce, a ja posiadam z kolei nerwowe nogi... słońce świeci i nieważne jaka to pora roku - muszę działać w ogrodzie

Na początku tego postu zastanawiałam się, czy coś robić, teraz już wiem, że absolutnie grabie i sekator pójdą w ruch

Także kochana, jeśli ruszysz w marcu, to będziesz mieć poważne opóźnienie! ;-))
O oranżerii możesz od czasu do czasu wspomnieć
PanuM, ale dopóki w totka nie wygramy, to może być ciężko ;-)
Grażynko, czytam, że zarówno samopoczucie jak i pogoda do bani... Tulę. Mam nadzieję, że dostaniecie się do lekarza, bo już długo to chorowanie trwa... chodzisz do pracy, tak przy okazji?
Wybacz, że wyleciała mi z głowy ta biała trawka... to
Jackdaw's Cream - bardzo fajna, miękka w dotyku, ładnie rozrastająca się kłosówka... Nawet wczoraj do niej zaglądałam i ma się świetnie. Mogę ją z czystym sumieniem polecić - jest szalenie ozdobna i ładnie rozjaśnia brzeg rabaty
Ewa, jak spałaś? Ja w miarę, ale dziś pełnia pełni i będzie gorzej...