Wczoraj pojechałam na działkę,słonka nie było,ale nie padało,więc pełnia szczęścia

Wszystkie róże puszczają listki,nawet Heidi Klum,która w poprzednim roku nie dawała oznak życia wypuściła kilka listków

Jestem ciekawa,czy będzie miała choćby jednego kwiatka,ja ją po prostu zapomniałam wykopać

Celinko słyszałam o Twoim sposobie,możliwe,że to się sprawdza,tez o tym myślałam,ale rajstopy to damska para kaloszy i jka przeczytałam o tym to rajstopy były pod ręką dosłownie,a rury to sama wiesz....

Agnieszko puszczają wszystkie,fakt w tym roku później zakwitną,ale np.Therese Bugnet lada chwila zawiąże pąki

Mam nadzieję,że u Ciebie padało,u mnie dwa dni deszczu i zostały ładnie podlane,od razu ruszyły,a trawa się zazieleniła i trzeba będzie kosić...
Kasiu moja Cafe dalej mizernie wygląda,myślałam,że teraz mi się uda,a widzę,że ona ma jeden krótki pędzik,z którego wystaje mały przyrost...oby choć jeden jedyny kwiatek zakwitł

Mój LO przezimował druga zimę i jest cały zielony

Golden Celebration nie mam,ja mam Jubile Celebration

Jadziu każdy sposób dobry,jeśli skuteczny to czemu nie?
Gartentraume jestem ciekawa zapachu tej róży

Danusiu oj to przykro mi,że Twoje różyczki się nie przyjęły,moja ma sporo odrostów,ciekawe co to za kwiatki się pokażą

Zapraszam

Heidi Klum malutka,ale czy zakwitnie to się okaże?

Gartentraume

Larissa szaleje

Eden

Therese Bugnet z wczoraj

To jest róża na pniu RU...co mam zrobić z wyrastającymi z głównej nogi odrostami? Przyciąć je ?Korona ładnie puszcza....

Pozdrawiam i życzę miłego dnia