Kwiatuchy Aguchy :)
Re: Kwiatuchy Aguchy :)
i racja bo (ja bynajmniej tak uważam) takich idiotów trzeba gnębić! 

Dokładnie, też wychodzę z takiego założenia. Niestety zawsze znajdzie się jakaś gnida, co innym psuje życie na tym świecie.
A jeszcze co fajne. Postawił sobie takie słupki, które wyznaczały teren parkowania i założył łańcuch, by mu nikt nie wjeżdżał. Ludzie się wkur... i napisali do spółdzielni. Przyjechali i kazali mu zdjąć, to jeszcze psioczył, że donieśli na niego. A on niby co robi
No po prostu paranoja, mieć takich sąsiadów - BEZCENNE
A jeszcze co fajne. Postawił sobie takie słupki, które wyznaczały teren parkowania i założył łańcuch, by mu nikt nie wjeżdżał. Ludzie się wkur... i napisali do spółdzielni. Przyjechali i kazali mu zdjąć, to jeszcze psioczył, że donieśli na niego. A on niby co robi

No po prostu paranoja, mieć takich sąsiadów - BEZCENNE

u mnie to tylko jak jest zima to są problemy - jeden sobie odśnieży a drugi h*** mu zastawi. Wtedy bierze się łopatę i zasypuje takiego bezczelnego typka
my z M 2 zimy temu tak zrobiliśmy (2 razy) - facet łapkami odkopywał auto - następnego dnia jak wracałam z pracy to widziałam, jak szufluje

- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja musze dogadać że nie leciał z wysoka, buchneliśmy na ziemię bez usterek ...ale jak mi dziękował
Ja się śmiałam że łapałam bo dopiero 12 lat po ślubie za kolejne 12 juz bym go nie łapała 

Mój nowy nabytek od izabela skula 
gdyby ktoś jeszcze miał na zbyciu taką calathee http://zimmerpflanzen.ws/wp-content/upl ... ifolia.jpg proszę o pw

gdyby ktoś jeszcze miał na zbyciu taką calathee http://zimmerpflanzen.ws/wp-content/upl ... ifolia.jpg proszę o pw

śliczna
a jak się rozrośnie to już w ogóle będzie cudo 

Jak się zadomowi będę bardzo szczęśliwa z tego powodu. Stwierdzam, że mam zajebiaszczą kalatejoze do kwadratu

Witam serdecznie:) Przejrzałam Twój wątek od początku i muszę stwierdzić, że fajne masz roślinki
a kolekcja kalathei już całkiem spora:) ja niestety nie mam jeszcze ani jednej dlatego tym bardziej podziwiam Twoje. Co do kwiatków na okno zachodnie to polecam skrzydłokwiaty oraz sansewierie - są niezawodne i mało wymagające:) i można się nabawić sansewieriozy:P jestem tego przykładem:)
pozdrawiam serdecznie

pozdrawiam serdecznie
-
- 500p
- Od: 14 lip 2012, o 23:09
Agaciu
Twoja kalatea to ślicznota , i to jaka
Ja choruje na begonie o ozdobnych liściach . Pokazała bym jakie mam ale komputer mi wysiadł i nic na razie nie wstawię
obiecałam zdjęcia kwietników i nici w tego
Teraz piszę z komórki i nie wiem czy wstawię z niej zdjęcia ? ? Zaraz spróbuję

pozdrawiam serdecznie Gabrysia
- katharos
- 1000p
Aguś śliczna, podobną chyba ostatnio Marylka pokazywała...ile ja się musze jeszcze doczytać o tych calateach, nie wiedziałam że ich tyle jest i co jedna to ładniejsza
A przyglądałaś się mojej, dodałam zbliżenia.

A przyglądałaś się mojej, dodałam zbliżenia.
Witaj serdecznie u mnie Nastia
Ja na początku nie miałam takich manii, ale z biegiem czasu ukształtowało się to w grudnikomanie i katalejoze, kto wie co mnie tak jeszcze opęta
Kasiu przejrzałam, jak napisałam moja jest nieco inna

guru302 będziemy czekać na zdjęcia kwietników i begonii, jak coś pomożemy w załączeniu zdjęć.
Ja na początku nie miałam takich manii, ale z biegiem czasu ukształtowało się to w grudnikomanie i katalejoze, kto wie co mnie tak jeszcze opęta

Kasiu przejrzałam, jak napisałam moja jest nieco inna

guru302 będziemy czekać na zdjęcia kwietników i begonii, jak coś pomożemy w załączeniu zdjęć.
- katharos
- 1000p
Kurcze faktycznie...ile ich jest
Coraz bardziej chcę wszystkie 

ja chyba też zachoruję... grudnikówkę już mam...katalejoze chyba zaczynam mieć...

Witajcie w klubie kalatejozek
Ja też chce mieć wszystkie, najwyżej poszerzę sobie parapety, zamiast 20 cm, będą miały 40 cm...

Kasiu gdzie kupiłas swoją?? Jaki to super hiper market był?? Może się tam wybiorę i jeszcze kupię, na Mikołajki

Ja też chce mieć wszystkie, najwyżej poszerzę sobie parapety, zamiast 20 cm, będą miały 40 cm...

Kasiu gdzie kupiłas swoją?? Jaki to super hiper market był?? Może się tam wybiorę i jeszcze kupię, na Mikołajki