Ogródek An-ki cz.7
Re: Ogródek An-ki cz.7
Aniu,Wando-jeśli zakwitnie takim bukietem to będziecie zachwycone.Gorzej jak to będzie 1-2 kwiatki-no ale przyn ajmniej zobaczycie jaka jest delikatna i zwiewna.Co rok to piękniejsza.
Zaczynają otwierać się liliowce.Lilie gteż już (niektore)mocno napęczniałe.

Zaczynają otwierać się liliowce.Lilie gteż już (niektore)mocno napęczniałe.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu też bardzo jestem ciekawa która mnie oczaruje w tym roku, mam wiele róż które w zeszłym roku nie kwitły jednak w tym roku chociaż kwitną nie wywołują we mnie tyle emocji co Myriam i Goethe.Jedynie Bonica mnie cały czas zachwyca, ponieważ jak zaczęła kwitnąć, kwitnie nadal ale nie sądzę by została różą 2012 brakuje jej tego zapachu które poprzednie .
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Wyczytałam u Aness, że Cesar Ci się szykuje do pokazu.

Pokazuj go Aniu.

Maju pisalam,że opieszaly,niziutki ale ma się dobrze.Musi się zaaklimatyzować.Czarne myśli niech precz odejdą.Z serca podarowane nie mógłby nas zaweść.Oto on.

A czy to Pastella?Co o niej sądzisz.

Danusiu Bonica to przepiękna róża i co jestem w ogrodzie Neli zachwyca mnie nieustająco.Ja też mam Bonicę ale niepodobna do prezentowanych przez koleżanki forumki.Zobacz jaka cudna,kwitnie bukietem i czaruje.

A czy to Pastella?Co o niej sądzisz.

Danusiu Bonica to przepiękna róża i co jestem w ogrodzie Neli zachwyca mnie nieustająco.Ja też mam Bonicę ale niepodobna do prezentowanych przez koleżanki forumki.Zobacz jaka cudna,kwitnie bukietem i czaruje.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu ale cudności
ta Andiko to rewelacja, gdzieś Ty ją dostała, pewnie w Czechach?
Clair R. to wspaniałe bukiety
czekam na swoją a ma chyba kolka pączków. 

Clair R. to wspaniałe bukiety

- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu trafiłam do Ciebie przez przypadek,szukałam cokolwiek o różach bez kolców.U Ciebie dowiedziałam się ,że owe istnieją
Jak już weszłam do Twojego ogrodu to nie mogłam wyjść i z ogrodu i z podziwu.Masz po prostu przepiękne,prześliczne...brak słów RÓŻE.Choć bym miała dzieciom piaskownicę zlikwidować to zrobię u siebie rabatę różaną i już nawet nie koniecznie bezkolcową
(złe wspomnienia z kolcami).Mam już dość mocno zagospodarowany ogród i nie bardzo miejsce na słoneczną rabatę,ale coś wykombinuję.Jestem zachwycona 

Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giardina jest u mnie od wiosny, więc wspaniałego kwitnienia nie będzie, ale jakieś pąki widać. Gorzej, że zauważyłam obok niej odrosty
Najpierw się ucieszyłam, ale później zauważyłam, że liście coś nie takie, raczej dzikie. Wyrwałam
Andiko śliczna

Andiko śliczna

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Aniu, u Ciebie szał różany w pełni
Andiko mi wpadła w oko, fajna

Andiko mi wpadła w oko, fajna

Edulkotku-tak ,ona jest z Czech.
Dzisiaj ulewa urządziła niezłą kapiel różom-płatki albo posklejane albo zbite.Koło New Dawn i Ghislaine wygląda jakby spadl śnieg.
Z jednej strony to dobrze ,takie dogłębne podlanie ale kwiató żal.
Witaj Olu.Twój ogród dzisiaj zwiedziłam i cóż mogę powiedzieć-po prostu-piękny,estetyczny,utrzymany w ryzach a trawnik to mistrzostwo.Przepiękny masz dom i otoczenie-wygląda tak,jakbyś zatrudniała cały sztab ludzi do pracy.
Faktycznie brakuje róż-wtedy to już będzie bajecznie.
Bezkolcowych trochę jest i można takie zamówić.Będzie bezstresowe zbliżanie się do wąchania.
Ewka ,na kwiaty Twojej Giardiny,będziemy czekać wytrwale i cierpliwie.M ówisz dziczki?-nie osamotniona jesteś w ich wycinaniu.U mnie na jakiejś różowej też takie porosły.Jeden pęd wychlastałam ale drugi jest taki dość ładny i zgłupiałam-czekam niech zakwitnie.
Anusiu to taka perełeczka,która cieszy.
Chippendale w różnych odcieniach na jednym krzewie:

Dzisiaj ulewa urządziła niezłą kapiel różom-płatki albo posklejane albo zbite.Koło New Dawn i Ghislaine wygląda jakby spadl śnieg.
Z jednej strony to dobrze ,takie dogłębne podlanie ale kwiató żal.
Witaj Olu.Twój ogród dzisiaj zwiedziłam i cóż mogę powiedzieć-po prostu-piękny,estetyczny,utrzymany w ryzach a trawnik to mistrzostwo.Przepiękny masz dom i otoczenie-wygląda tak,jakbyś zatrudniała cały sztab ludzi do pracy.
Faktycznie brakuje róż-wtedy to już będzie bajecznie.
Bezkolcowych trochę jest i można takie zamówić.Będzie bezstresowe zbliżanie się do wąchania.

Ewka ,na kwiaty Twojej Giardiny,będziemy czekać wytrwale i cierpliwie.M ówisz dziczki?-nie osamotniona jesteś w ich wycinaniu.U mnie na jakiejś różowej też takie porosły.Jeden pęd wychlastałam ale drugi jest taki dość ładny i zgłupiałam-czekam niech zakwitnie.
Anusiu to taka perełeczka,która cieszy.
Chippendale w różnych odcieniach na jednym krzewie:

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jakoś ta Bonica nie pasuje mi na Bonicę. Jakby miała zbyt otwarte kwiatki. sprawdzę u siebie jutro.
Zawsze wydawało mie się, że jest bardziej pełna.
U mnie większość róż zgubiała po tych deszczach płatki. Chyba im bardziej szkodzi deszcz niż ukrop.
Zawsze wydawało mie się, że jest bardziej pełna.
U mnie większość róż zgubiała po tych deszczach płatki. Chyba im bardziej szkodzi deszcz niż ukrop.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
to Bonica, choć kwiatki rzeczywiście niby za małe, może to takie złudzenie.
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Miuszę poeidzeć, że Twój CHipek się postarał- tyle tych kwiatów- widać jego urok gdy jest ich dużo- takie zmienne kolorystycznie. Giardina jest piękna
Cieszą te pierwsze kwiaty liliowców i lilii.

Pozdrawiam Ida
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie Chippendale rozwinęła dopiero jeden kwiat, ale już widzę, że się zmienia
Rośnie w ogrodzie od jesieni, więc jest bardzo młoda. Jednak już się cieszę na myśl, że może kiedyś wyglądać jak u Ciebie