Przepiękne kwitnienia

Ten z ostatniej fotki cudowny

W zasadzie też nie wiem, co się im stało. Chyba to kwestia bardzo słonecznej jesieni i zimy tu na południu Polski. Porozgałęziały mi się tak pierwszy raz.Callanthe pisze:Ja nie wiem jak ty to robisz, że masz tak obfite kwitnieniaNaprawdę niesamowite
W pobliskiej kwiaciarni.duju pisze:Gdzie Ty kupujesz takie piękne sztuki i to w dodatku z nazwami ?
Też chcę taką kwiaciarniędzika pisze:W pobliskiej kwiaciarni.duju pisze:Gdzie Ty kupujesz takie piękne sztuki i to w dodatku z nazwami ?Większość moich opisanych phalaenopsis pochodzi od JMP Flowers. Kiedyś naklejali etykiety, teraz nazwy są drukowane na doniczkach.
Dziękuję KrysiuKrychna pisze:Witaj
Masz piękne i obfite kwitnienia![]()
Dziękuję za te komplementyDufin pisze:Aniu, masz piękne storczyki i piękne kwitnieniaKiedy większość z nas o tej porze roku zachwyca się 3 kwiatkami, Ty masz ich całe multum
Myślałam, że może to kwestia nawozu no ale.. stosuję ten sam i chyba nie
Widocznie bardzo dobrze im u Ciebie i tak Ci się odwdzięczają
Zawsze lubię oglądać Twoje zdjęcia bo kwiaty na nich wyglądają jakbyś je dopiero co przyniosła z kwiaciarni
a i same zdjęcia zawsze robisz z taką starannością, że jest na czym oko zawiesić
Fakt, to miłe jak się ma blisko do takiego źródełka.duju pisze: Też chcę taką kwiaciarnię![]()
Kobitki, JMP wystawia się na giełdach kwiatowych. Na stronie mają podane swoje miejscówkidzika pisze:Fakt, to miłe jak się ma blisko do takiego źródełka.duju pisze: Też chcę taką kwiaciarnię![]()
Ale są też i "plusy ujemne"
Portfel notorycznie w zagrożeniu.
Na tą giełdę trzeba jechać najlepiej od 7:00-9:00, później to już zbierają stoiska. Wjazd bez karty kosztuje 5 zł.furious pisze:Kobitki, JMP wystawia się na giełdach kwiatowych. Na stronie mają podane swoje miejscówkidzika pisze:Fakt, to miłe jak się ma blisko do takiego źródełka.duju pisze: Też chcę taką kwiaciarnię![]()
Ale są też i "plusy ujemne"
Portfel notorycznie w zagrożeniu.
duju pod awatarem masz "Wielkopolska" to proszę "Poznań
WIELKOPOLSKA GIEŁDA ROLNO-OGRODNICZA
ul. Franowa 1, BOX 64-66 75-77
Składanie zamówień:
tel: (61) 876 36 76 / fax: (61) 876 36 76
tel.kom: 518 624 330
e-mail: poznan@jmpflowers.pl"