Ogród Joli i Zbyszka cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Joli i Zbyszka cz.2

Post »

Monia68- Moniko wielka szkoda że nie mogłaś być. Mam nadzieję że ze zdrowiem już lepiej. Na pewno uda nam się spotkać ,przecież nie mieszkamy na przeciwnych krańcach Polski.

Obrazek

FRAGOLA-Grażynko wielka szkoda że nie było Cię z nami.

Obrazek

MLODA1- Aniu trzeba było brać gości ze sobą na pewno świetnie by się bawili.Postaram się być u Tadeusza to się spotkamy.

Obrazek

lawenda,Tajka,E-mienta,nirali,gosia07,wanda7,beatann- wielkie dzięki za przybycie i miłą atmosferę, za roślinki, jadło i napitki.Obsługa pochwalona,bardzo im się podobało spotkanie i chyba byli trochę zdziwieni że taka rozpiętość wiekowa a tak dobrze się potrafimy bawić. Dostaną pochwałę w jadłospisie.Deszczyk nas troszkę zaskoczył ale przenieśliśmy się do garażu i bawiliśmy się dalej.Już się nie mogę doczekać następnego spotkania.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:4 dziękuję i ja za wspaniale spędzoną niedziele ...uwielbiam twój ogród z tymi ogromnymi okazami pięknych roślin
twoja rodzina przyjęła nas niesamowicie ciepło i oczywiście smacznie ;:180 ukłony dla "małych kiełbasek" :;230 ciekawe jak się zrewanżujesz za te wszystkie ich uśmiechy ;:215
Zytki samochód jakoś dał radę dowieźć nas i nasze zielone zdobycze :heja
Fajnie było poznać nowe osoby i pogadać ze znajomymi w tak wspaniale przygotowanej atmosferze ;:196 jeszcze raz uściski dla gospodarzy ;:168 :wit
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

Jolcia, miło że myslicie już o następnym spotkaniu bo to oznacza że nie przestraszyliśmy Zbyszka, jego wiedza ogrodnicza bardzo mnie zaskoczyła, widzę ze jest bardzo zaangażowany, zyskaliśmy nowego forumowicza ;:138 Myślę jeszcze o żywopłocie ze świerka, ależ mi się spodobał ;:oj pięknie wyglądają te opadające długie odrosty, jaki to świerk? zwykły to miałby odrosty sztywne rosnące w bok, prawda?
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Tylko pozazdrościć tak sympatycznego spotkaniu.Prawie jak Sulejów w trochę mniejszym wydaniu. ;:138
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

patkaza-Agusiu dziękuję bardzo, chłopcy na pewno zostaną docenieni a tak w ogóle to bardzo im się podobało nasze spotkanie.

lawenda-Ula to jest zwykły świerk, młode odrosty ma wiotkie i dla tego takie opadające .Dla Zbyszka ogród to miejsce wytchnienia i relaksu po pracy, kupuje masę roślinek. Forum też go interesuje, często dopytuje co słychać i co kto napisał a ostatnio i sam się loguje.

malgocha1960-Gosiu spotkanie było bardzo udane, oczywiście ja czuję niedosyt bo nie z każdym porozmawiałam tak długo jak bym chciała ale nadrobię to na następnych spotkaniach.
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

To ja jeszcze dopowiem że co niektórym było mało niedzielnego spotkania i w poniedziałek też odwiedzili ogród-prawda Jolu?!
Mnie na spotkaniu zabrakło Zbyszkowych opowieść ;:224 :uszy
No i psinka cały dzień zamknięta a tyle osób do głaskania było ;:131
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Jolu długo będę miała w pamięci cudowne spotkanie u Ciebie. ;:196

W swoim wątku wstawiłam nazwę i fotkę rutewki. :)
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

malgocha1960 pisze:Tylko pozazdrościć tak sympatycznego spotkaniu.Prawie jak Sulejów w trochę mniejszym wydaniu. ;:138
Małgoś , nie prawie, a tak samo ;:108 ;:108 Różnica taka , że z ,,plewieniem'' nie można zbytnio rozpędzić się , czasu mało. ;:202 Szczególnie kierowcy są pokrzywdzeni. ;:223 ;:223
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

nirali pisze:To ja jeszcze dopowiem że co niektórym było mało niedzielnego spotkania i w poniedziałek też odwiedzili ogród-prawda Jolu?!
Kasiu bo "kto nie ma w głowie ten ma w nogach" - jak to mawia mój tato :;230 ale przynajmniej w poniedzialek spokojnie mogłyśmy sobie porozmawiać...
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

No ale mogłaś Jolę spakować o po drodze do mnie wstąpić :D ...choć i tak coś czuję że na dniach koleżanka Jola do mnie się wybierze ;:224 prawda Jolu?! Przecież trzeba mi oddać doniczki cobym mogła kolejne roślinki pikować :;230
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu niestety w "Twoich" doniczkach już posadzone nowe roślinki więc nie licz na oddanie, a Ty teraz jak jeździsz to od czasu do czasu Twoi chłopcy pożyczą Ci jakiegoś autka i przyjedziecie z Renatką żeby samej nie było Ci smutno.Psinka rzeczywiście była mocno zniesmaczona zachowaniem gospodarzy ale po sprzątnięciu jedzenia została wypuszczona i Jagusia nadrobiła głaskanie że nie wspomnę o podkarmianiu.

Tadziu- ja na wszystkich spotkaniach jestem kierowcą a w niedziele współgospodarzem i znowu skończyło się na jednym piwku.
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Po niedzielnym spotkaniu została zielona miska, ściereczka w czerwoną kratkę i kamizelka-ocieplacz właścicieli proszę o info.
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

też mogłam coś zostawić :;230
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Trochę dzisiaj orlikowo, co prawda orliki już przekwitły wczoraj pościnałam ich nasienniki ale powspominać zawsze mozna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu, ja podziwiałam orlika przy grillu, miał bardzo duże chabrowe albo fioletowe :wink: kwiaty, też go ścięłaś? chciałam Cię prosić o nasionka z niego, sprawdź może coś się uchowało. Na ostatnim zdjeciu to kasztan kwitnie? nie, już za późno...co tak kwitnie na różówo?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”