Jeny ale nażekacie, wieje, leje, ważne, że mrozu nie ma.
Daniel jak ja bym chciała mieć tyle pałeru co Ty, ja dopiero się obudziłam (patrz godzina) i zastanawiam sie za co się zabrać. Otworzę sobie chyba winko, bo jutro wolne i pójdę znowu spać
Co z tej listy powinienem teraz wysiać ?? Lista nie jest aktualna bo dotarło jeszcze trochę nasionek Pod wieczór zaktualizuje ją a teraz proszę was pomóżcie i napiszcie co powinienem teraz wysiać
Wole dokładnie wiedzieć Wtedy resztę prosto do gruntu bo mało pojemniczków mam
Myślałem o wysianiu Miny Na opakowaniu pisze że 3 nasionka do jednej doniczki ale te 3 nasionka wsypać do jednej dziurki Eh ja w sianiu zielony XD a mama na razie do siostry pojechała Wreszcie jestem wujkiem
Ja bym poczytała etykietki, albo w necie sprawdziła, generalnie wszystko wysiewa się w marcu. Nie wiem jak z ogórkami
Nie do jednej dziurki tylko obok siebie w odstępach.
Hmm niektóre rośliny należy siać do gruntu od razu bo nie lubią przesadzania np nagietek i chyba warzywa.
Co do reszty to zależy bo możesz wysiać w grunt...tylko później zakwitną jak wysiejesz do donic będziesz miał już podrostki do ogrodu Ale tu jeszcze musi wypowiedzieć się ekspert.
Daniel smiało mozesz wysiać bratki i goździki co prawda zaleca się je wysiewać latem i przesadzać jesienią na miejsce stałe, kwitną w drugim roku, ale jeśli teraz wysiejesz je w domu to jest duża szansa że zakwitną Ci w tym roku