Aguniada - ano jeszcze zielono w Szkocji, choć drzewa pogubiły już liście

Sure - dzięki Aga! Na szczęscie następne szczepienie dopiero jak będzie miał 14 lat

Magda - oj wciąga to nasze forum, wciąga

Loki - powiem Ci, że sama jestem mocno zdziwiona że kobea jeszcze szaleje z kwiatami

Pamelka - Jola no mnie właśnie tez kobea zadziwia - mocna mi podsychała od dołu przez cały sezon i nie liczyłam że dotrwa aż do listopoada

Megi - Gosia, też mnie trawki nie ruszłay dłuuugo... Ale dopadły w tym sezonie

Wandziu - dziękuje bardzo

A w przyszłym sezonie bakopę posadzę do wszystkich wiszących koszy

-- 15 lis 2011, o 17:40 --
Majeczko - dziękuję pięknie za kciuki, szczepienie poszło gładko i bez płaczu. Po szczepieniu sensacji też większych nie było ! Ufff... Następne dopiero jako osesek będzie miał 14 lat, a więc już oseskiem nie będzie

Aberdeen jest - jak mówią - sercem energetycznym Europy i nazywane jest też granitowym miastem - zabudowa utrzymana jest w jednym stylu. Budynki są z szarego granitu. Poszukam w wolnej chwili jakiś fotek i coś jeszcze wrzucę

Zimy są łagodniejsze, a co do wiatru - wieje BEZ PRZERWY !!! Czasem tylko mocniej a czasem słabiej

Basowa - no tak - dobrze to ujęłaś ! Czas mi się faktycznie drastycznie skurczył... Musze wejśc w rytm i dobrą organizację dnia

Postaram sie jeszcze kiedyś cyknąć fotki panoramiczne za dnia !!
Gieniu - dziękuje Gieniu! Na szczęscie obyło sie bez niespodzianek po szczepieniu. Ufff... a jeszcze parę kwitnących roślinek mam.
MM-complex - no może nie lato

-- 15 lis 2011, o 18:08 --
Dostawa dzisiejszych fotek - udało mi się coś cyknąc zanim się ściemniło:
Kwitnące przed domem hebe

i hebe które mi kwitnie w ogrodzie - fotka niestety nie oddaje jego uroku, bo na żywo prezentuje sie dużo ciekawiej:

-- 15 lis 2011, o 19:08 --
Na różyczkach pojedyncze już kwiaty:
'Sweet Wonder' - przed zima kwiaty złapały dużo ciemniejszy kolor niż w sezonie

'Spirit of Freedom' ostatni pąk:

marketowa miniatura NN

'Zephiryne Drouhin'