Rośliny Krystyny

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
x-ni-a
---
Od: 5 sie 2009, o 10:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Rośliny Krystyny

Post »

:wit Krysiu, zaszalałaś na całego, gdzie Ty kupiłaś takie wielkoludy. :shock: :shock:
Adenium też się spisało a tak się bałaś. ;:138 Już czekam razem z Tobą na drugą część roślinek, które pewnie niedługo przyjadą...
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Krysiu pytałaś o to jabłko przy skrzydłokwiecie to proszę bardzo http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ie+kwitnie
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Awatar użytkownika
AdaK
500p
500p
Od: 22 lut 2011, o 17:43

Post »

krysiu jakie masz cuuuudaaaaa :shock: Niech się zdrowo chowają ;:138
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Wszystkim Wam,drodzy goście,dziękuję za odwiedziny ;:196 .Cieszę się,że znaleźliście czas.
Dorotko - ;:180 za opinię o hojach.Choroba trzyma i jak ktoś na forum napisał - lekarstwem na nią jest inna choroba.Myślę,że mnie nie dopadnie bo nie mam miejsca :(
Adenium wsadzałam do ziemi,jeszcze na dodatek do takiego pojemnika do wysiewania,z tektury.
Wygina mi się to i denerwuje mnie bo nie wiem,czy roślinkom nie robi krzywdy.Miałam nasionek 5,wykiełkowało jedno,ale i tak się cieszę,a może jeszcze jakieś się pokaże.
Nie wystartowała mi plumeria,choć też mi się marzy - nie wiem jak z nią będzie,bo zaglądałam pod spódniczkę
Henryku - cieszę się,że zaglądasz,proszę o kolejne odwiedziny ;:65
Renatko - serpensik się spisał pierwszoklaśnie.Wcale nie zauważyłam tych pączusiów.Skryły się pod listeczkami,trochę przysłaniał bluszczyk,a on mały sobie tam wypuszczał tą wypustkę - kochany jest.
Bardzo Ci dziękuję za ten zrzut na jabłko.Troszkę już poczytałam (dopiero oko otworzyłam).
Zastosuję na pewno.Jeszcze raz ;:180
Alinko - pewnie jeszcze nie spakowane.Pani (na All) jeszcze nie podała ile za przesyłkę,ą że jest ich sporo,to muszę znać koszt - tak sobie życzy.
To będą ukorzenione sadzonki,wsadzone do ziemi,ale ze zdjęć wynikało,że baaaardzo ładne .
Ponieważ nie mam tych kosztów,a zaglądam na aukcję - to już dokupiłam kolejne dwie,i dalej nie mam kosztów.Pani jest mało kontaktowa.
Jak czytałam Twój wątek - kochana,mamy podobnie :;230
Ado - dziękuję bardzo, ;:167 Ty moja,Edkowa matko chrzestna :!:
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Ale tutaj nowości! Wszystkie cudowne,hoje prześliczne!
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Saro - fajnie,że dotarłaś.Dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

:wit ,Ooo widzę hojkowe nowości,wszystkie cudne są,spodobał mi się też stromanthe multicolor ;:224
Pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AloesIk - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Stromanthe,jest bardzo efektowny.Chciałabym,żeby miał się dobrze,bo czytałam ostatnio,
że nie bardzo chcą rosnąć i nie marnieć.Moja ma być zdrowiutka i śliczna ;:108 ;:108
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Krysiu czy ty bank obrabowałaś ;:224 ale nawet gdybyś miała iść siedzieć, to warto dla takich cudeniek ;:63 w razie czego będę posyłać paczuszki :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko :;230 :;230 - całkiem niedużo brakuje,więc z tymi paczkami ;:108 piszę się w razie czego. ;:196
Awatar użytkownika
zabielka
200p
200p
Od: 22 cze 2009, o 21:14

Post »

fju fju!!!!! ajć!!!! jak miło, jak pięknie!!!! hojunie DOroDNiaSTe!!!!! :shock: :shock: :shock:
wysłałam Ci kochana link do "jabłka" ale widzę że za puźno :oops: przepraszam, :)
adenium,,,, nieh rośnie, -gdzie to ;:3 dziś??? :(
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:3 u mnie nie widać Edytko.Latam z tymi nasionkami od okna do okna.W jednym ciemno bo hoje zabierają całe światło (i niech im wyjdzie na zdrowie),a w drugim jeszcze jasno,ale Zuzia (z avatarka) wietrzy pupsko,więc nasionkom zimno.
Chyba wezmę na kolana,dalej od okna i będę dmuchać na nie. :;230 :;230
Koteńka - nic nie za późno,mówią,że lepiej późno niż wcale,no i jestem Ci bardzo wdzięczna bo dzięki temu dowiedziałam się gdzie ew. udać się po jakieś porady,jak tutaj
nie znajdę.
Tfu,tfu - oczywiście zakładam,że roslinki to będą wszystkie zdrowe i piękne,ale na wszelki wypadek.....?
Dziękuję za odwiedziny ;:196
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jeśli piszesz o adenium, to na początku (do kiełkowania) chyba nie potrzebują aż tyle światła. Ja jednak swoje też wysiałam, a ponieważ wyczytałam, że potrzebują wysokiej temperatury, to trzymam je na grzejącym urządzeniu :wink: , czyli na DVD, dość daleko od parapetu. Póki co, kilka wykiełkowało. Zobaczymy, co będzie dalej :) .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O,oooooooo - to ja też przestawię chyba na zapasowy dysk,bo nie za bardzo mam na co.
Na kaloryferze koty urzędują,na DVD - figurek pełno,zaraz włączę dysk,to i przy okazji jakieś porządki
na nim i na kompie zrobię,a nasionkom - raj ;:108
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 27 sie 2008, o 22:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krysiu, podejrzałam co u Ciebie i zdziwiona jestem ogromną ilością roślin , pięknych zresztą.
Bo, jak twierdzi moja córka, 3-kotowa kociara, większość roślin które uprawiamy w domach to trucizny dla kotów. Ona wszystkie prezenty roślinne ode mnie jakoś "zaniedbała" ze skutkiem śmiertelnym. A u Ciebie to wszystko współpracuje.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”