Ankowo cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Ankowo cz.3
Psiakostka... myślałam, że będzie nowa Aniowa niespodzianka. A tu skromnej gospodyni nie ma, za to gromada wielbicieli 

- markonix
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kurcze , ja się bałem że Ty te kury wciskasz pod szkło , a biedactwa się bronią ....Ania pisze:Na tym chciałabym zakończyć dygresje plastyczne (skaner strasznie zmienia kolory ). No i te odciski brudnych palców

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Podziwiam Cię Aniu
Tyle potrafisz. Jeszcze raz 

-
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
Aniu,
a może zamiast zdjęć, które też są prześliczne. Zobaczę namalowany przez Ciebie ogród.
Albo Twoją wizję zmian ogrodowych .
Pozdrawiam, Elżbieta
a może zamiast zdjęć, które też są prześliczne. Zobaczę namalowany przez Ciebie ogród.
Albo Twoją wizję zmian ogrodowych .
Pozdrawiam, Elżbieta
Aniu masz talent, akwarelami nie maluje się tak łatwo.
Jak nie masz co z nimi zrobić, to ja je wyeksponuje
Nie chowaj ich do szuflady.
pozdrawiam

pozdrawiam

- Andzia1
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
Podpiszę się po tym z całej siły!! Wiem, że akwarelami nie maluje się łatwo - starsza latorośl studiuje na ASP w Warszawie i ma niemałe doświadczenie malarskie, ale akwarel nie lubi , bo trudne...renim pisze:Aniu masz talent, akwarelami nie maluje się tak łatwo.Jak nie masz co z nimi zrobić, to ja je wyeksponuje
Nie chowaj ich do szuflady.
![]()
pozdrawiam
A jakbyś wymiatała szufladę to ja też chętnie przyjmę....

Zachwycona Twoimi talentami pozdrawiam serdecznie!!
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, gdzie Ty 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aneczko wiem, że przed świętami dużo pracy, ale może jakąś fotkę np kurek wstawisz?
Myślę, że w ten duży śnieg nie chcą wychodzić z pomieszczenia.
Myślę, że w ten duży śnieg nie chcą wychodzić z pomieszczenia.

- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Kochani, ja jestem teraz w amoku zakupów, wiecie, prezenty i te sprawy. Nie wiem dlaczego w tym roku bardzo się denerwuję przed świętami, boję się że o czymś zapomnę
Martuś, ja też wolę ogrodnicze niż galerie
Ale jakby tak łączyli, to czemu nie, nawet sztuka typu biały kwadrat na białym tle, była by do przyjęcia gdzieś w zieleni ogrodu
I naprawdę nie uwieczniłam ogródka, bo latem nie mam czasu rysować.
Dorotko, dzięki
No, już myślałam że mi się uda wywinąć...
Izuś
Już widzę ten czas wolny na kształcenie
Oj, takie rzeczy to tylko w bajkach.
Siberio, ponieważ ja najczęściej sięgam po kartki i kredki zimą, to pozostają mi głównie zdjęcia do inspiracji. Maki lubię, faktycznie- zwłaszcza makówki
Mambo
Co za doping
, mówisz że to nie kurtuazja? Super
A co do poszerzania w moich wątkach, to w kulinarnym chyba linię pasa głównie poszerzam
Pamelko,dzięki
A ja to też bym wolała np. Kew Garden niż jakiekolwiek muzeum w Anglii obejrzeć. Jednak dzieła natury są mi bliższe.
Aniu, Asiu bo się artyści obrażą, ciiiiii. Dziękuję
Izo, Dziękuję
Ja jestem bardzo ciekawa Twoich obrazów, mam nadzieję że coś zademonstrujesz w nowym wątku. Akwarela jest sympatyczna, aczkolwiek wymaga mnóstwa ćwiczeń, do czego brak mi czasu. Zaletą dla mnie jest szybkość - od razu widać efekt, ale z kolei nie da się poprawić, jak się coś nie uda, to koniec. Pastele pod tym względem są dużo prostsze.

Martuś, ja też wolę ogrodnicze niż galerie

Dorotko, dzięki

Izuś

Siberio, ponieważ ja najczęściej sięgam po kartki i kredki zimą, to pozostają mi głównie zdjęcia do inspiracji. Maki lubię, faktycznie- zwłaszcza makówki

Mambo

Pamelko,dzięki

Aniu, Asiu bo się artyści obrażą, ciiiiii. Dziękuję

Izo, Dziękuję

Aniu, znam to uczucie - też odczuwam pewien niepokój i lekkie zdenerwowanie, że czegoś zapomnę, czegoś nie dopatrzę, coś zrobię nie tak...To takie przedświąteczne napięcie, przedświąteczna gorączka...Cóż, musimy to przeżyć, nie po raz pierwszy i nie ostatni!
Aniu, wszystko będzie dobrze, czego Ci z całego serca życzę :P
Pozdrawiam przedświątecznie
Aniu, wszystko będzie dobrze, czego Ci z całego serca życzę :P
Pozdrawiam przedświątecznie

- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Arletko, dzięki
Ale nie popadajmy w przesadę, sporo umiem też zepsuć
Marku, jeszcze byś TOZ na mnie nasłał
Może powinnam dopisywać w uwagach formułkę "Żadne zwierzę nie ucierpiało"
Marylko
Elu, przed nami jeszcze długie tygodnie zawieszenia ogrodniczego, więc pewnie się skuszę na jakieś rysunki, jak się coś uda to specjalnie dla Ciebie zamieszczę
Renatko, ja już tak mam że jestem z siebie niezadowolona i już. Czasem po latach oglądam coś z dystansem i się zastanawiam, czy to na pewno ja zrobiłam
Aniu -Andziu gratuluję latorośli, super rzecz takie studia! No niełatwa akwarela, dlatego mi nie wychodzi wciąż
- ja oglądam prace profesjonalistów, to aż się palę ze wstydu.
Tajeczko, drobki widziały śnieg i chodziły po nim tylko raz- jak spadł po raz pierwszy. Zaraz zostały przeniesione do pomieszczenia gospodarczego w budynku i ani myślą o spacerach, mają sporą piaskownicę, słomę i mnóstwo jedzenia (uwielbiają np. dynie). Nawet zaczęły po krótkiej przerwie znowu nieść sporo jajek, dzisiaj było 10 (chyba też chcą się dołożyć do świąt). Zdjęć nie mam, ale nadrobię wkrótce
Izuś, Pamelko wiem, wiem, zaniedbuję ostatnio wszystko, łącznie z wątkiem. Kiepska ze mnie gospodyni. Jeszcze mi się Torcik ułożył i utrudnia pisanie, zaraz mi ręka odpadnie (podtrzymuję go, żeby nie spadł z fotela, bo zasnął właśnie na moich kolanach).
Dalu, mówisz że to normalne? Nigdy nie miałam takich problemów, może po prostu dojrzałam do tego
Przeraża mnie totalny chaos w domu, ale na szczęście zaczynam opanowywać sytuację z prezentami. Żeby tylko się wyrobić w czasie.
Wspomnień czar, mieczyki z tego roku.

Marku, jeszcze byś TOZ na mnie nasłał

Marylko

Elu, przed nami jeszcze długie tygodnie zawieszenia ogrodniczego, więc pewnie się skuszę na jakieś rysunki, jak się coś uda to specjalnie dla Ciebie zamieszczę

Renatko, ja już tak mam że jestem z siebie niezadowolona i już. Czasem po latach oglądam coś z dystansem i się zastanawiam, czy to na pewno ja zrobiłam

Aniu -Andziu gratuluję latorośli, super rzecz takie studia! No niełatwa akwarela, dlatego mi nie wychodzi wciąż

Tajeczko, drobki widziały śnieg i chodziły po nim tylko raz- jak spadł po raz pierwszy. Zaraz zostały przeniesione do pomieszczenia gospodarczego w budynku i ani myślą o spacerach, mają sporą piaskownicę, słomę i mnóstwo jedzenia (uwielbiają np. dynie). Nawet zaczęły po krótkiej przerwie znowu nieść sporo jajek, dzisiaj było 10 (chyba też chcą się dołożyć do świąt). Zdjęć nie mam, ale nadrobię wkrótce

Izuś, Pamelko wiem, wiem, zaniedbuję ostatnio wszystko, łącznie z wątkiem. Kiepska ze mnie gospodyni. Jeszcze mi się Torcik ułożył i utrudnia pisanie, zaraz mi ręka odpadnie (podtrzymuję go, żeby nie spadł z fotela, bo zasnął właśnie na moich kolanach).
Dalu, mówisz że to normalne? Nigdy nie miałam takich problemów, może po prostu dojrzałam do tego

Wspomnień czar, mieczyki z tego roku.

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aneczko kurki mają u Ciebie cieplarniane warunki. Sam fakt, że teraz zaczęły się nieść mówi sam za siebie, gdyż one chyba normalnie w zimie robią przerwę.
Mieczyki śliczne, teraz mi żal, że swoje wyrzuciłam, nie chciało mi się cebul przechowywać, poza tym ciągle się wykładały.
Mieczyki śliczne, teraz mi żal, że swoje wyrzuciłam, nie chciało mi się cebul przechowywać, poza tym ciągle się wykładały.

-
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Nie daj się zwariować tej gorączce wkoło... dasz radę ze wszystkim, Torcik będzie Cię wspierał
I spójrz na te ogniste gladiole .... Temperament ... myśli biegną do Meksyku...

I spójrz na te ogniste gladiole .... Temperament ... myśli biegną do Meksyku...
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
I trochę do ognistej Hiszpaniialeb-azi pisze:Temperament ... myśli biegną do Meksyku...

-
- 1000p
- Od: 13 paź 2008, o 19:00
Jak by dobrze pokombinować, to i gwiazda betlejemska taką tancereczką flamenco jest....
no i choinka, nie wiem, jak Wy, ale ja tam bombek w zimnych kolorach nie uznaję, złoto, miedź, czerwień, żadnych niebieskości. Za rok to w ogóle chyba obwieszę choinkę chili i aksamitkami, jest taka metoda konserwacji, że trzymasz kwiatki w glicerynie i - co prawda - nie pachną, ale zachowują wygląd bardzo długo. Hej, Ania, po świętach z górki do wiosny, nie? Kupiłam niedawno tanio dobrą siatkę na wolierkę, kurki będę miała jednak, a co
Bardzo wesoło i serdecznie pozdrawiam, bo... wierzę w Mikołaja 

Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna