Ankowo cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Ankowo cz.3

Post »

Psiakostka... myślałam, że będzie nowa Aniowa niespodzianka. A tu skromnej gospodyni nie ma, za to gromada wielbicieli :D
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ania pisze:Na tym chciałabym zakończyć dygresje plastyczne (skaner strasznie zmienia kolory ). No i te odciski brudnych palców
kurcze , ja się bałem że Ty te kury wciskasz pod szkło , a biedactwa się bronią .... :uszy
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Podziwiam Cię Aniu ;:138 Tyle potrafisz. Jeszcze raz ;:138
kajpej
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lis 2009, o 14:56

Post »

Aniu,
a może zamiast zdjęć, które też są prześliczne. Zobaczę namalowany przez Ciebie ogród.
Albo Twoją wizję zmian ogrodowych .
Pozdrawiam, Elżbieta
Awatar użytkownika
renim
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 16:27

Post »

Aniu masz talent, akwarelami nie maluje się tak łatwo. ;:138 Jak nie masz co z nimi zrobić, to ja je wyeksponuje :;230 Nie chowaj ich do szuflady. :D

pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

renim pisze:Aniu masz talent, akwarelami nie maluje się tak łatwo. ;:138 Jak nie masz co z nimi zrobić, to ja je wyeksponuje :;230 Nie chowaj ich do szuflady. :D

pozdrawiam ;:3
Podpiszę się po tym z całej siły!! Wiem, że akwarelami nie maluje się łatwo - starsza latorośl studiuje na ASP w Warszawie i ma niemałe doświadczenie malarskie, ale akwarel nie lubi , bo trudne...
A jakbyś wymiatała szufladę to ja też chętnie przyjmę.... ;:224

Zachwycona Twoimi talentami pozdrawiam serdecznie!!
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, gdzie Ty ;:145
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Aneczko wiem, że przed świętami dużo pracy, ale może jakąś fotkę np kurek wstawisz?
Myślę, że w ten duży śnieg nie chcą wychodzić z pomieszczenia. :)
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Kochani, ja jestem teraz w amoku zakupów, wiecie, prezenty i te sprawy. Nie wiem dlaczego w tym roku bardzo się denerwuję przed świętami, boję się że o czymś zapomnę :oops:

Martuś, ja też wolę ogrodnicze niż galerie :D Ale jakby tak łączyli, to czemu nie, nawet sztuka typu biały kwadrat na białym tle, była by do przyjęcia gdzieś w zieleni ogrodu ;:224 I naprawdę nie uwieczniłam ogródka, bo latem nie mam czasu rysować.

Dorotko, dzięki :D No, już myślałam że mi się uda wywinąć...

Izuś :oops: Już widzę ten czas wolny na kształcenie :;230 Oj, takie rzeczy to tylko w bajkach.

Siberio, ponieważ ja najczęściej sięgam po kartki i kredki zimą, to pozostają mi głównie zdjęcia do inspiracji. Maki lubię, faktycznie- zwłaszcza makówki :)

Mambo ;:196 Co za doping :D , mówisz że to nie kurtuazja? Super :D A co do poszerzania w moich wątkach, to w kulinarnym chyba linię pasa głównie poszerzam :lol:

Pamelko,dzięki :) A ja to też bym wolała np. Kew Garden niż jakiekolwiek muzeum w Anglii obejrzeć. Jednak dzieła natury są mi bliższe.

Aniu, Asiu bo się artyści obrażą, ciiiiii. Dziękuję ;:196

Izo, Dziękuję ;:196 :oops: Ja jestem bardzo ciekawa Twoich obrazów, mam nadzieję że coś zademonstrujesz w nowym wątku. Akwarela jest sympatyczna, aczkolwiek wymaga mnóstwa ćwiczeń, do czego brak mi czasu. Zaletą dla mnie jest szybkość - od razu widać efekt, ale z kolei nie da się poprawić, jak się coś nie uda, to koniec. Pastele pod tym względem są dużo prostsze.
x-d-a

Post »

Aniu, znam to uczucie - też odczuwam pewien niepokój i lekkie zdenerwowanie, że czegoś zapomnę, czegoś nie dopatrzę, coś zrobię nie tak...To takie przedświąteczne napięcie, przedświąteczna gorączka...Cóż, musimy to przeżyć, nie po raz pierwszy i nie ostatni!
Aniu, wszystko będzie dobrze, czego Ci z całego serca życzę :P
Pozdrawiam przedświątecznie :wit
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Arletko, dzięki ;:196 Ale nie popadajmy w przesadę, sporo umiem też zepsuć ;:7

Marku, jeszcze byś TOZ na mnie nasłał :;230 Może powinnam dopisywać w uwagach formułkę "Żadne zwierzę nie ucierpiało"

Marylko ;:196

Elu, przed nami jeszcze długie tygodnie zawieszenia ogrodniczego, więc pewnie się skuszę na jakieś rysunki, jak się coś uda to specjalnie dla Ciebie zamieszczę :wit

Renatko, ja już tak mam że jestem z siebie niezadowolona i już. Czasem po latach oglądam coś z dystansem i się zastanawiam, czy to na pewno ja zrobiłam :lol:

Aniu -Andziu gratuluję latorośli, super rzecz takie studia! No niełatwa akwarela, dlatego mi nie wychodzi wciąż :;230 - ja oglądam prace profesjonalistów, to aż się palę ze wstydu.

Tajeczko, drobki widziały śnieg i chodziły po nim tylko raz- jak spadł po raz pierwszy. Zaraz zostały przeniesione do pomieszczenia gospodarczego w budynku i ani myślą o spacerach, mają sporą piaskownicę, słomę i mnóstwo jedzenia (uwielbiają np. dynie). Nawet zaczęły po krótkiej przerwie znowu nieść sporo jajek, dzisiaj było 10 (chyba też chcą się dołożyć do świąt). Zdjęć nie mam, ale nadrobię wkrótce :D

Izuś, Pamelko wiem, wiem, zaniedbuję ostatnio wszystko, łącznie z wątkiem. Kiepska ze mnie gospodyni. Jeszcze mi się Torcik ułożył i utrudnia pisanie, zaraz mi ręka odpadnie (podtrzymuję go, żeby nie spadł z fotela, bo zasnął właśnie na moich kolanach).

Dalu, mówisz że to normalne? Nigdy nie miałam takich problemów, może po prostu dojrzałam do tego :lol: Przeraża mnie totalny chaos w domu, ale na szczęście zaczynam opanowywać sytuację z prezentami. Żeby tylko się wyrobić w czasie.

Wspomnień czar, mieczyki z tego roku.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Aneczko kurki mają u Ciebie cieplarniane warunki. Sam fakt, że teraz zaczęły się nieść mówi sam za siebie, gdyż one chyba normalnie w zimie robią przerwę.
Mieczyki śliczne, teraz mi żal, że swoje wyrzuciłam, nie chciało mi się cebul przechowywać, poza tym ciągle się wykładały. :)
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Nie daj się zwariować tej gorączce wkoło... dasz radę ze wszystkim, Torcik będzie Cię wspierał :D
I spójrz na te ogniste gladiole .... Temperament ... myśli biegną do Meksyku...
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

aleb-azi pisze:Temperament ... myśli biegną do Meksyku...
I trochę do ognistej Hiszpanii :heja
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00

Post »

Jak by dobrze pokombinować, to i gwiazda betlejemska taką tancereczką flamenco jest.... :D no i choinka, nie wiem, jak Wy, ale ja tam bombek w zimnych kolorach nie uznaję, złoto, miedź, czerwień, żadnych niebieskości. Za rok to w ogóle chyba obwieszę choinkę chili i aksamitkami, jest taka metoda konserwacji, że trzymasz kwiatki w glicerynie i - co prawda - nie pachną, ale zachowują wygląd bardzo długo. Hej, Ania, po świętach z górki do wiosny, nie? Kupiłam niedawno tanio dobrą siatkę na wolierkę, kurki będę miała jednak, a co :D :D Bardzo wesoło i serdecznie pozdrawiam, bo... wierzę w Mikołaja :!:
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”