Veilchenblau wielka i piękna u Cibie. Moja ma dopiero dwa lata i już nieźle przyrosła. Szkoda tylko, ze nie powtarza. Dokupiłam też Perennial Blue - będę miała porównianie.
Ja też muszę się wpisać.
Masz cudny ogród, co już tu wszyscy stwierdzili.
Dzięki Tobie zobaczyłam niektóre róże w naturalnych rozmiarach, a nie maluteńkie krzaczki.
No i zaczęłam się martwić, że za gęsto posadziłam swoje.
Trudno. Będę przesadzała.
Podziwiam także umiejętność odpowiedniego ich prowadzenia.
Beatko witam Cię serdecznie właśnie dostałam od Margo2 link do wątku z Twoimi różami, mówiła mi zajrzyj tam ty tez jestes różomaniaczka powinnaś ogród Beatki zobaczyć!. Zdecydowanie powinnam zgadzam sie z Gosią - jest prześliczny ! różyczki piękne zdrowe okazy jak w najpiekniejszym ogrodzie botanicznym. Będę tu częstym gościem. Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie
Beatko na dworze szaro i buro to ja dla poprawienia nastroju znowu cały twój wątek obejrzałam i wierz mi to na pewno nie był ostatni raz.Kupiłam sobie Rosarium niestety nie pienną ale zwykłą .Rośnie dziwnie była trochę zagłuszona i wypuściła dwa długachne pędy a reszka krzaczka nie wiele urosłą jak myślisz coś z niej będzie ?
Beatko, cudowna różanka. O takiej zawsze marzyłam.
Od dawna Cię nie ma na FO, ale jak już się pojawisz to przeczytasz o tym jak bardzo Ci zazdroszczę .