Ja natomiast spędziłam dzień w pracy - od rana do prawie 19 z 20 minutową przerwą

A kosiarka to nie wiem kiedy będę mogła wjechać do ogrodu .. a przydałoby się już

Dalu - moje różaneczniki i azalie rosną w mieszance ziemi, kwaśnego torfu , obornika , kompostowanej kory i właśnie sosnowych igieł , których u mnie pod dostatkiemdala pisze: Mój patent na dobrą kondycję i kwitnienie Rh i innych kwasolubów, to ziemia z igłami spod mojej sosny czarnej - zawsze dodaję pół wiaderka tego "specyfiku" do dołka w którym sadzę nowe Rh. I one chyba to lubią :P
A dziękowć , dziękowaćMiiriam pisze:Pozazdrościć zdrowego bólu
Bernadko , to ja wpadnę i skoszęMiiriam pisze: Ja natomiast spędziłam dzień w pracy - od rana do prawie 19 z 20 minutową przerwąI jeszcze miałam nadzieję na mały obchód ogrodu .. ale znów padało
![]()
A kosiarka to nie wiem kiedy będę mogła wjechać do ogrodu .. a przydałoby się już
Izuś - mówisz - masz[Iza] pisze: Mi crocosmia niestety nie wzeszłaCebulki ismeny od ciebie posadziłam w doniczce i zostawiłam na tarasie. Mam nadzieję, że zakwitnie.
(...) obudziła się we mnie chęć ponownego sięgnięcia po wiersze. Serwuj nam więcej takich cytatów
Tak, podsypuję Clematisy popiołem. Zresztą nie tylko CLEMATISY. Popiół to w ogrodzie skarb !spokoj pisze:(...)piszesz że podsypujesz clematisy popiołem dlaczego czy wtedy lepiej rosną? ....pozdrawiam