Hoje Koki
- Betina
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 12 lut 2010, o 10:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Hoje Koki
Piękne te hojki. Czy ja bym mogła też liczyć na małą szczepkę Keysi
Mam nadzieje że się nie pogniewasz!!!!!

Pozdrawiam wszystkich Betina!
- AGA Z
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne nowości, Marzenko.
Moja Neo puszcza młody pędzik, od września nic nie urosła, a teraz nadrabia.

Moja Neo puszcza młody pędzik, od września nic nie urosła, a teraz nadrabia.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
To supeeer Aguniu 
Betina ja się nie gniewam
co najwyżej odmawiam,ale dla Ciebie jeszcze kawałek się znajdzie
korzenić Ci,czy wysłać
Jak wysłać daj adres na priv
odbierać mogę póki co jeszcze ,nie mogę wysyłać wiadomości 

Betina ja się nie gniewam

Jak wysłać daj adres na priv

- Betina
- 20p - Rozkręcam się...
Super Koki dzięki stokrotne
.Wolała bym z korzonkami .U ciebie korzonki puszczą expresowo a ja mogła bym biedactwo uśmiercić
. Wolisz teraz moje namiary czy jak się ukorzeni no i jak się dogadamy ile za przesyłkę ????? 

Dzięki Marzenko.KOKI77 pisze:Wiesiu,to już masz keyssi,zaraz w słoik wsadzę,chyba,że wysłać i sam sobie pokorzenisz
Jak wolisz, mnie to bez znaczenia.

Ja za to mam zwykłej sporo, bo dziś dostałem jeszcze dwie sadzonki już ukorzenione jako gratiski.
Piękne nowości Marzenko a w Twoich łapkach to już widzę je ogromniaste i pięknie kwitnące

- Betina
- 20p - Rozkręcam się...
Witaj Kermit ty to mzsz szczęćcie ja to mam zwykłą ale carnoske małą ale jestem z niej dumna bo dostałam dwie szczepki i mi korzonki puściła i teraz widzę że coś sie z nią dzieje. 

Betina jak będzie jak uciąć to zwykłą też Ci mogę spakować,tylko nie wiem czy jest jak ciąć z keysii to wiem,bo wyczaiłam pęd,który się nie puszcza i można szatkować,ale większość już wąsy ma i nie ma jak.Zwykłej nie testowałam.
Wiesiu daj adres na priv,po mojemu to lepiej jak bez korzonków idzie,takie młodziutkie delikatne są bardzo
a..... poczta już działa,dzięki za pomoc
Wiesiu a gdzie macie wątek z hojkami,przejrzę,może mam jeszcze co ciapnąć to za jednym zamachem pójdą z keysii
Wiesiu daj adres na priv,po mojemu to lepiej jak bez korzonków idzie,takie młodziutkie delikatne są bardzo

a..... poczta już działa,dzięki za pomoc

Wiesiu a gdzie macie wątek z hojkami,przejrzę,może mam jeszcze co ciapnąć to za jednym zamachem pójdą z keysii

Marzenko nad kerri to hoja Tsangii??
Tak,marna resztka jaka ocalała z wielkiego krzaczora,jak się zrobi cieplej idzie na balkon opalać się na czerwono 

Marzenko to bilobata,Tsangii ma całe zielone liscie.
ale ona przywieziona była zieloniutka ,jak ja Pan Bóg stworzył,po wakacjach w słońcu na powietrzu były całe czerwone,ten brzeżek to resztka co po czerwonościach została,gdzieś powinnam mieć zdjęcie z czerwonego okresu
mankament,strasznie mi się posypała,całe pędy zasychały bez ratunku,liczę na nią w tym sezonie 

Tu masz Marzenko spis Krysi wątków : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=32195
hojki są w dwóch wątkach lecz części już nie ma z nami bo padła . Muszę zrobić chyba spis tych co mamy obecnie bo sam już nie wiem nawet czego szukać. na razie to istnieje jedynie lista chciejstw hojkowych lecz też już nie aktualna bo część z nich już mamy.
hojki są w dwóch wątkach lecz części już nie ma z nami bo padła . Muszę zrobić chyba spis tych co mamy obecnie bo sam już nie wiem nawet czego szukać. na razie to istnieje jedynie lista chciejstw hojkowych lecz też już nie aktualna bo część z nich już mamy.
- Betina
- 20p - Rozkręcam się...
I jak Koki dostałaś moją wiadomość na pw.bo nie wiem,wysłałam ale pisze że mam 1 wiadomość do wysłania a nie wysłaną 

Dostałam,dostałam
i odpisałam 
Wiesiu,prościej jak Ty przebrniesz przez moje foty-zdecydowanie mniej do oglądania
i jak co daj znać co dołożyć 
Daj adres na priv

Wiesiu,prościej jak Ty przebrniesz przez moje foty-zdecydowanie mniej do oglądania

Daj adres na priv
Poszło PW