Rozczochrany ogródek Stokrotki 2009 cz.2
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Rozczochrany ogródek Stokrotki 2009 cz.2
100krotko brytanek chyba. Taki milusi a taki zacięty:))
Zyczenia przyszłam złożyć bo jutro to raczej już sie nie da dorwać do komputera.
Tak więc spokojnych i radosnych Swiąt Ci zyczę 100krotko, Tobie i Twoim bliskim:)
Zyczenia przyszłam złożyć bo jutro to raczej już sie nie da dorwać do komputera.
Tak więc spokojnych i radosnych Swiąt Ci zyczę 100krotko, Tobie i Twoim bliskim:)
Aguś... a ten Stanisław tak serio, czy aby M zniechęcić do, że tak powiem, poczynań?
I czy to po kimś? Bo moja Anka jest np. Anna Maria po obu babciach... a Kuba - Jakub Krzysztof - z miłości do Kubusia Puchatka
Twój "łyżew" bardzo myśliwsko wygląda

I czy to po kimś? Bo moja Anka jest np. Anna Maria po obu babciach... a Kuba - Jakub Krzysztof - z miłości do Kubusia Puchatka

Twój "łyżew" bardzo myśliwsko wygląda

- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i żeby nie ten kompostownik i inne zawalidrogi, to żadna siatka by go nie zatrzymała... 

- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
A bażanta to by zjadł jednym kłapnięciem ... dzioba...Ave pisze:No i żeby nie ten kompostownik i inne zawalidrogi, to żadna siatka by go nie zatrzymała...

- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Coś klikłam i mi zeżarło 
Moj pies to nie łyżew ani sweter, ani bulgot, ani nawet mały biały dupelek
tylko rasowy kundel z dziada pradziada. Ma dość szczególną cechę, tę mianowicie, że rzadko szczeka. Do roku życia chyba nie zaszczekałą ani raz, teraz w zasadzie tylko na zwierzynę łowną za siatką 
Gosiu, mnie się po prostu podobają takie tradycyjne imiona, Stanisław, Józef, Ryszard, Henryk, Mieczysław...w zasadzie, wiele z nich wraca do łask, coraz więcej małych Franków, Janków, Antków, Ignasiów, Leonków...

Moj pies to nie łyżew ani sweter, ani bulgot, ani nawet mały biały dupelek

Gosiu, mnie się po prostu podobają takie tradycyjne imiona, Stanisław, Józef, Ryszard, Henryk, Mieczysław...w zasadzie, wiele z nich wraca do łask, coraz więcej małych Franków, Janków, Antków, Ignasiów, Leonków...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
A to ciekawe... bo Twoje dziewczyny mają różnorodne imiona
Wczoraj opowiadałam o nich Ance w ramach porannego rozbrajania jej... podobało jej się imię Łucja... jak w Narnii
Ok, kochana... a teraz chcę zobaczyć tem stroik

Wczoraj opowiadałam o nich Ance w ramach porannego rozbrajania jej... podobało jej się imię Łucja... jak w Narnii

Ok, kochana... a teraz chcę zobaczyć tem stroik

- 100krotka
Jakby to powiedzieć...
Aniołki są, i rybki też...

To jest ciekawy pomysł na wykorzystanie makaronu - w świetlicy szkolnej robili takie różne ozdóbki i sprzedawali, na dofinansowanie świetlicy.
A na drugim moja zima

Te zaś czekają na dalszy rozwój wypadków
Idę zaraz w pola naciąć badylków, moze cos mi sie wykluje
Miałam taki świetny pomysł na zastosowanie trzmieliny, nie przewidziałam tylko, że mi ją przysypie pół metrem śniegu 

Aniołki są, i rybki też...

To jest ciekawy pomysł na wykorzystanie makaronu - w świetlicy szkolnej robili takie różne ozdóbki i sprzedawali, na dofinansowanie świetlicy.
A na drugim moja zima

Te zaś czekają na dalszy rozwój wypadków

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Nawet fajną masz tę zimę
Co Ty chcesz od stroików...
bardzo fajne!
patrzę przez okno.... a tam takie piękne słoneczko... pewno nam roztopi trochę śniegu...

Co Ty chcesz od stroików...
bardzo fajne!
patrzę przez okno.... a tam takie piękne słoneczko... pewno nam roztopi trochę śniegu...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Do "anielskich" Stokrotek to chyba Gosia ręce przyłożyła
Moje stroiki też jeszcze w lesie, dosłownie, bo nawet gałązek nie przyniosłam.
Na zimowym obrazku widać, że nawet mały piesek potrafi wydeptać ścieżki
... i już masz łatwiej iść po badylki

Moje stroiki też jeszcze w lesie, dosłownie, bo nawet gałązek nie przyniosłam.
Na zimowym obrazku widać, że nawet mały piesek potrafi wydeptać ścieżki
... i już masz łatwiej iść po badylki

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
100krotko, u Ciebie już pięknie mieszkanko przystrojone
A ja przyniosłam gałązki cedra z ogrodu i zaraz muszę je jakoś przystroić...
Nawet moja biedna araukaria dostała kilka ozdóbek - chyba się tej egzotycznej piękności nie śniło, że będzie kiedyś robić za choinkę
Zdjęć nie robię, bo przy wszystkich Waszych cudach-wiankach nie będę się wychylać, a poza tym jakoś już jestem zmęczona, a jak pomyślę, co przede mną, to mi włosy dęba stają ( a propos włosów, to jeszcze trzeba wyskoczyć do fryzjera, żeby ludzi w Święta nie straszyć).
Pozdrawiam w nastroju kuchenno-stroikowym :P

A ja przyniosłam gałązki cedra z ogrodu i zaraz muszę je jakoś przystroić...
Nawet moja biedna araukaria dostała kilka ozdóbek - chyba się tej egzotycznej piękności nie śniło, że będzie kiedyś robić za choinkę

Zdjęć nie robię, bo przy wszystkich Waszych cudach-wiankach nie będę się wychylać, a poza tym jakoś już jestem zmęczona, a jak pomyślę, co przede mną, to mi włosy dęba stają ( a propos włosów, to jeszcze trzeba wyskoczyć do fryzjera, żeby ludzi w Święta nie straszyć).
Pozdrawiam w nastroju kuchenno-stroikowym :P
- 100krotka
Tak! Zapomniałam o oddaniu honoru - oczywiście, te maluszki to dzieło Gorzatkielsi pisze:Do "anielskich" Stokrotek to chyba Gosia ręce przyłożyła![]()
![]()
![]()

A mówię Ci, byłam z Kulką przejść się w pola, tam śnieg wyżej niej, co ta psina wyczyniała

Dalu - ja już byłam u kosmetyczki, i mam zamiar zrobić włosy, tylko jakos mi sie nie chce...tak patrzę na tę farbę, patrzę....
Iza, roztopiło, jeździć sie da bez strachu przynajmniej...
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Stroiki janielskie - czyli piękniste
Moja psina też najchetniej byłaby cały czas na dworze... bez względu na temperatury...
Zamiast szykować święta - siedzę na Forum... każdy pretekst dobry, żeby nie iść do garów...

Moja psina też najchetniej byłaby cały czas na dworze... bez względu na temperatury...

Zamiast szykować święta - siedzę na Forum... każdy pretekst dobry, żeby nie iść do garów...

Stokrotko, u Ciebie już tak świątecznie, sielsko
, stroiki już gotowe. A ja dopiero jutro zamierzam się brać za święteczne ozdoby, porządki... i nie wiem od czego zacząć.
Muszę chyba strategicznie do tego podejść i listę sobie zrobić
Pasowałoby na zakupy jechać, ale jak pomyślę o korkach, chlapie na chodnikach, to... stwierdzam, że chyba niczego nie potrzebuję

Muszę chyba strategicznie do tego podejść i listę sobie zrobić

Pasowałoby na zakupy jechać, ale jak pomyślę o korkach, chlapie na chodnikach, to... stwierdzam, że chyba niczego nie potrzebuję

No nieeee...100krotka pisze: ...mam zamiar zrobić włosy, tylko jakos mi sie nie chce...tak patrzę na tę farbę, patrzę....

Ja też mam to samo...a już z tydzień temu kupiłam...
Nie mam chyba czasu

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
O kurcze o włosach zapomniałam.Nie jest za późno?