Skromna kolekcja początkujacej cz.2
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Dziewczyny odbiło mi i po 10 latach po maturze złożyłam podanie na studia dzienne
I jakoś tak wyszło , że przyjęli mnie na 2 kierunki. Niby dobrze , ale jestem cała w stresie , bo tam ludzie głównie 90-ty rocznik, a ja 80-ty. To ja jak babcia do nich
Boje się jak nie wiem co..., bo odzwyczaiłam się od nauki i mam trochę problemów zdrowotnych więc nie wiem jak dam radę
Poza tym muszę dojeżdżać do Elbląga( ok. 30 km) więc mniej czasu dla kwiatków i forum
A pewnie i tak po miesiącu wylecę
A jeszcze mam problem, bo dostałam się na dwa kierunki i nie wiem co wybrać. No to się wygadałam i mi lżej na sercu 

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Karolino serdeczne gratulacje! Wiekiem się nie przejmuj - u mnie są ludzie świeżo po maturze, tak jak ja 4 lata i tacy 10 lat. Jak trafisz na dobre towarzysto, to będzie bardzo miło. A możesz zdradzić, na co się dostałaś? Zdawałaś egzaminy czy konkurs świadectw? To Ty niezły kujon jesteś hihi jak taka jesteś rozchwytywana ;-)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No proszę, gratulacje
Wybierz ten, który Ci lepiej odpowiada
A na jakie kierunki, jeśli można wiedzieć?
Wiesz, ja miałam studentów, którzy mieli dzieci w moim wieku, to dopiero był stres
Wiekiem się zdecydowanie nie przejmuj 

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Dziękuję Wam za słowa otuchy
Dostałam się na podstawie konkursu świadectw. Wybrać muszę między pedagogiką- kształcenie zintegrowane,a filologią angielska- nauczycielska.Ciągnie mnie na filologię, ale tam jest wysoki poziom i podobno trudno się utrzymać, a ja mam już duże braki we wiedzy 
Ja już kiedyś też dojeżdżałam, do Gdańska przez 2 lata i co dzień była pobudka o 5.25- a ja to śpioch ogromny jestem

Ja już kiedyś też dojeżdżałam, do Gdańska przez 2 lata i co dzień była pobudka o 5.25- a ja to śpioch ogromny jestem

Karolina
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Kochana gratuluję raz jeszcze. Najlepiej wybrać to, co Ci się przyda - jeśli wiesz, co chcesz robić
Ja codziennie w roku akademickim tak wstaję - do Gdańska mam 50 km (niby trójmiasto, ale koszmar..

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolinko gratuluję doskonałej decyzji . Nic się nie bój tylko studiuj i zaliczaj .
Wybór trudny , anglistów brakuje w szkołach , ale po studiach to pamiętaj ,że chapniesz w szkole całe 700 lub 800 zł
( na początek , ale może coś się zmieni
) Pedagogika to klasy 1-3
Niewielkie możliwości dodatkowej pracy
. Trudny wybór
.
Wybór trudny , anglistów brakuje w szkołach , ale po studiach to pamiętaj ,że chapniesz w szkole całe 700 lub 800 zł