Witajcie , dopiero wróciłem

. Był zjazd z rodzinką to troche posiedzieliśmy . U nas chryzanntemki troche ścieło niestety , jedna z grobu , piękna żółta znikła

.
Sąsiadka ciotci ma co roku w polu chryzantemy obok i jeszcze tak zmasakrowanych nie było... , troche sprzedała bo sie uchowały , ale resztę zniszczył śnieg , ludzie wykradli.., dostałem 2 białe bidulki na przechowanie i na wiosnę będę romnażał , ale nie wiem jak przechować za bardzo i kiedy sadzić szczepki , musze popytać...

. Chciałbym inne kolorki tez ale skąd ja wezne szczepki na wiosne

, bardzo lubie chryzantemy , takie w ogrodzie jak i w domu w doniczkach i nie wierze w żądne cmentarne przesądy

.
Lisko - No moze oazja jeszcze będzie

, w Trzebusce nie ma... , rany jacy Ci ludzie są.....

, masakra... , żeby przy takiej drodze nigdy nie zauważyc tym bardziej , ze ktos mieszka w Sokołowie... , szok..... . Jedziesz główna koło duzego kościoła , który jest od lewej , potem prosto do małego kosciółka , który jest po prawej i przed liceum skręcasz w prawo, jeszczesz do końca prawie sokołowa , są 2 tabliczki szkołka drzew i krzewów... , za pare metrów to samo.. . A jak byś skręciła w lewo koło liceum jechała prosto cały czas do konca drogi i potem w prawo dojechała bys do mnie :P .
Na daturę nadal poluję , nigdzie nie ma .. , 2 sąsiadki pare lat temu miały 2 giganty i zlikwidowały.. "bo zachodu z tym było.. "

.
Do Rzeszowa.. , hm... , za jakieś 3 tyg. po mame bo przyjedzie z Włoch , ale bedzie walizek pełno.. i tak nie wiem czy tata tylko po nia nie pojedzie...

. CVhyba , ze uda mi sie wczesniej wydrzec tatę , ale nie sądze

, no moze... Bo jak bedzie mama to na pewno zaraz znowu sie wybierzemy do Rzeszowa na zakupy.. A co masz taką co bys mogła sprezentowac mi ?

.
Ewo - a wiesz tfu , tfu , przesżło mi , chociaż dzisiaj przemroziło mnie tak , ze jak weszłem do domu u ciotki to sie rozmrażałem i dziekowałem Bogu , ze jestem juz w ciepłym domu

.
Jutro szkoła i sprawidzan , pytanina... , masakra..

. Zamiast żeby człowiek spokojnie świeto przeżył to jeszcze sie denerwuje .
Pozdrawiam