Janku czerwona piwonie jest ładniejsza . A serduszka rzeczywiście wystrzeliły .
Moje różowe chyba zgniły ale gdzieś mam zdjęcie z zeszłego roku . W tym roku kwitną tylko białe .
Genia
Dlaczego "pseudorabata? Jaka pseudo? Ptzeciez to klasyczna rabatka!
Twój ogród pięknieje z dnia na dzień
Jak Ty znajdujesz czas na to wszystko w czasie matury? Musisz mieć wszystko w jednym palcu i spokojną głowę ;) To ja też jestem o Ciebie spokojna
czy tak w jednym palcu to się okaże w poniedziałek jak się zmierzę z arkuszem a biologii. ale nie można przecież 24 godziny na dobę siedzieć w książkach. trzeba robić przerwy, no a moje przerwy to ogród pozdrawiam i biegnę szybko kosić zanim zacznie padać
i znów nie doceniłem polskiej pogody spieszyłem się z koszeniem przed deszczem, a teraz świeci słońce. pięknie. i jak tu się uczyć!? miłego popołudnia wszystkim!
Oj te chmury to chyba idą do mnie:P ale dobrze bo deszcz by się przydał, a dziś taka parnota że nie ma czym oddychać. Zrobić sobie przerwe i się nie uczyć:PPP albo zawsze można na łonie natury, na dodatek taki przedmiot:D
miałem tylko kosić. niestety nie udało się. wpadłem na pewien pomysł i od razu wziąłem się za wykonywanie. po dniu dźwigania, przestawiania, kopania i przesadzania dzielnie melduję, że żyję i prezentuję moją malutką rewolucję
Janku widzę że energia cię rozpiera .
Ja też lubię takie zmiany .
Wczoraj też trawnki kosiłam,podsypałam nawozem i czekałam na deszcz.
Pokropiło .
Za to w nocy była potężna burza .
Myślę że ona razem z ulewnym deszczem do ciebie zmierza
Wpadłam, a mówiłeś, że uczyłeś się biologii, tymczasem..."po dniu pracy"...
No pięknie, pięknie aranżacja całkiem udana! Też tak lubię- przychodzi pomysł i za krótki czas już go oglądam.
Goryczkę dostrzegłam?
Janku dzięki dzięki dzięki
Przypomniałeś mi że tamaryszki już mają kwiaty. Będę musiał skoczyć do parku i cyknąć fotkę.
Tam taki wielki rośnie ale tylko jeden i do tego schowany Tak bym to przegapił uffffffff