Na razie pokaże kilka starych które urosły
ostatnio zdobyłam szczepki ogrodowego hibka i właśnie sie ukorzeniaja 2 trzykrotki mianowicie zielona i reo poszły za okno bo nie mam gdzie trzymać i zbyt duzo wody miały troche wyblakły dchodza do siebie, sansevieria pusciła pedzik i mam maluszka
Heamiantusa przesadziłam w mniejsza doniczke zobaczymy co z nim bedzie, kalanoche przesadziłam w jedną duża donicei prezentuje sie świetnie ale nie mam fotek dopiero zrobię, coleuski sa coraz większe, niedługo do domku lecą, jednym słowem jest. dobrze musze jeszcze koniczynke do domu wziąśc bo juz opada, i cudem mam bordowego małe szczawika ! Kiedys wsadziłam cebulke długo nic z niej nie wychoziło myslałam ze po a tu nagle listeczek! Jestem taka szczesliwa! Moje 2 fiołkowe maluchy juz sa takie duże! Fotki na dole
Roslinki z ogródka w wiekszości wyprzedane jednak jeszcze zostały zapraszam do dzialu ogloszenia
Aż mi się zrobiło zielono, takie piękne kwiaty:D Zwierzaki i ptasie rewelacyjne... Takiego Szamana to bym chciała, Miśkę moją by zdyscyplinował troszkę;) Ale dopóki mieszkam w bloku, mogę tylko podziwiać piesie na zdjęciach.. Pozdrawiam:)
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści