Ogród Ewy F
Marto,czuję niedosyt bylin.Jednakże,aby nasycić moją powierzchnię to zadanie na kilka lat
Wiesz Mariasem człowiek,który sprzedawal te naczynia twierdzil .że robil dla potrzeb filmu Quo vadis. Mam je od kilku lat
i pieczołowicie zabieram na zimę.Nieważne zresztą ,czy to była prawda,czy chwyt reklamowy.
Ewuniu to biała -nowy nabytek to gwiażdzista ,a nie rożowa.mnie to podbicie żonkilami średnio się podoba/połaczenie rozu z żółtym/,ale w fazie otwarcia kwiatów jest lepiej.Urosly te żonkile z 10 sztuk i boję się ruszyć,aby nornice sie nie zwiedziały
Wiesz Mariasem człowiek,który sprzedawal te naczynia twierdzil .że robil dla potrzeb filmu Quo vadis. Mam je od kilku lat
i pieczołowicie zabieram na zimę.Nieważne zresztą ,czy to była prawda,czy chwyt reklamowy.
Ewuniu to biała -nowy nabytek to gwiażdzista ,a nie rożowa.mnie to podbicie żonkilami średnio się podoba/połaczenie rozu z żółtym/,ale w fazie otwarcia kwiatów jest lepiej.Urosly te żonkile z 10 sztuk i boję się ruszyć,aby nornice sie nie zwiedziały
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Geniu!To efekt braku śniegu zimą u Ciebie.,bo ziemię masz gliniastą.U mnie tez sucho,az przesypuje się między palcami.Muszę podlewać tym bardziej ,ze posadziłam 16 róz z Poznania oraz piękne sadzonki liliowcow od Ismeny z Olsztyna./14 sztuk/Muszę jeszcze dokupić kory i dopiero wstawię zdjęcia.
Dalo! Moj jamnior to stary szkodnik.kopie nory jak go się spuści z oczu i obce mu jest pojęcie ściezki jako miejsca do przemieszczania,
Cynthio!To jest nasz drugi jamnik ,ktorego kupiliśmy jak odszedł chory na serce Banduś.Tamten to był arystokrata,pies z charakterem ,bardzo madry i oddany.Teduś na zdjęciu ma 5 lat i liczne braki w wychowaniu.Ale jest cwana przylepa i w końcu jest mu wszystko wybaczane
Mariasem!Bez przesady,dzielo sztuki to nie jest,ale sie przyzwyczaiłam do nich
Dalo! Moj jamnior to stary szkodnik.kopie nory jak go się spuści z oczu i obce mu jest pojęcie ściezki jako miejsca do przemieszczania,
Cynthio!To jest nasz drugi jamnik ,ktorego kupiliśmy jak odszedł chory na serce Banduś.Tamten to był arystokrata,pies z charakterem ,bardzo madry i oddany.Teduś na zdjęciu ma 5 lat i liczne braki w wychowaniu.Ale jest cwana przylepa i w końcu jest mu wszystko wybaczane
Mariasem!Bez przesady,dzielo sztuki to nie jest,ale sie przyzwyczaiłam do nich
Majko! Teraz prowadzę rozmowy w celu sprowadzenia fontanny,ale troche przypominajacej studnię z piaskowcaJuz jestem ciekawa,czy mi się dobrze skomponuje.realizacja byłaby w lipcu.Miejsce czeka 5 lat.
Gosiu1 jestem irysiara od 20 lat .Jeszcze ogrodu tego nie miałam,a juz hodowalam irysy.w tym roku szykuję miejsca i mam zamiar znacznie powiekszyć kolekcję