W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mam nadzieję że Święta minęły w dobrym zdrowiu zarówno piesków jak i właścicieli :wink:
Kenzo dostał pod choinkę pluszową krówkę i od razu ją pokochał ;:226
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Danusiu zdrówka życzymy maleństwu :)

Mania fretka na spacerku z pieskami . Gucio chce się z nią bawić ale ona nie bardzo wie jak to robić z takim dużym facetem

Obrazek

Sisi jest 3 w kolejce co do długości bycia w naszym domu . Jest to prezent dla mojego syna od jego byłej dziewczyny . :twisted: Syn wyjechał do Holandii a Sisi trafiła do nas .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sisi nie lubi wody więc woli być na brzegu

Obrazek

Tak Sisunia pilnuje domu

Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu jak Ty cudownie przedstawiasz Swoje pieski, kilka zdjęć, a już wiadomo jaki mają charakter. Kochani jesteście, że przygarneliście Sisi. Ma słodziuteńką mordkę. Taka psina do kochania. A razem na kanapie - fajowe zdjęcie!
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochanie Sisi to pilnowaczka gospodarstwa pierwsza klasa :lol: to ona pierwsza alarmuje gdy ktoś chce wejść na posesję ,kochamy ją bardzo i nigdy byśmy nie pozwolili aby miała trafić gdzie indziej .Bardzo lubi kotki i psy ,ma superowy charakter , nie pójdzie za nikim obcym , nie ugryzie ale szczeka ,i nie podejdzie do nikogo obcego .Po prostu jest superowa alarmuje o wszystkim co się dzieje na podwórku , nocki oczywiście spędza pod kołderką lub na , ale jak tylko coś się ruszy na zewnątrz to ona pierwsza tam jest i sprawdza co się dzieje .

Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobrze, że przy tej całej ferajnie zostaje w łóżeczku miejsca dla Ciebie :P :lol: Bo moje dwa potrafią zająć większą część :twisted:
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Fajne to zdjęcie na kanapie, pokaże mojemu, bo jemu ciasno z jedną dalmatynką, a tu wszystkie trzy :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Fajne masz te pieski Jadziu :lol: zresztą nowa miłość Kenzo też mi się podoba :lol:
Layla jak na rekonwalescentke przystało dużo odpoczywała, chodziła na krótkie spacerki (jeden dłuższy częściowo na rękach). Większość czasu spędzała na kolanach całej mojej rodzinki (na fotkach akurat na kolanach siostry)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Jadziu, Twoja gromadka jak zawsze urocza :wink: ta trójka na kanapie mnie powaliła :lol:
Layla jest cudna, i widzę że przez jej niedyspozycję jeszcze bardziej rozpieszczana - podwójne poduszeczki pod dupką :lol:

Mizianka dla małych i dużych, kudłatych i nie :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
teresat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 22:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu, czyżby Sisi próbowała dostać się na skróty do Ameryki?
Mądrala z niej, zajęła strategiczną pozycję, wysoko i reakcja natychmiastowa w razie alarmu dźwiękowego :lol:

Danusiu, ale księżniczka z Layli.
Mam nadzieję, że groszkiem pod poduchą nie sprawdzasz, czy aby na pewno ona jest księżniczką?. :wink:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Jadziu! Ja rzadko zaglądam do piesków(kociara jestem), ale tym razem od razu trafiłam na Twoje zdjęcia, które tak lubię oglądać. Te trzy pieski na kanapie są rewelacyjne!
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani dziękuję za wszystkie miłe słowa ;:196
Danusiu Twoja królewiczka jest urocza , a ostanie zdjęcie rozbrajające ,
:lol: jak ona tymi oczkami łypie , nic dziwnego ,że maleństwo każdy chce trzymać na kolanach .

Teraz przedstawię Teklę sunia w typie Labradora.Moja wielka miłość i marzenie .

Obrazek

Moja Gwiazda ma 6 lat , marzyłam o niej 5 lat . Przywieźliśmy ją z Poznania .
Piłka i aport to to co Teklusia lubi najbardziej i spacery

Obrazek

Jedzenie ..... to sens jej życia

Obrazek

Latem nie wychodzi z wody i pilnuje aby wszyscy wyszli na brzeg .

Obrazek

Któregoś roku pole koło nas było obsiane kukurydzą . Jesienią Teklusia zaczęła znikać nie wiadomo gdzie . I proszę jednego razu tajemnica wyszła na jaw , Gwiazda chodziła kraść kukurydzę

Obrazek

Wszystkie nasze zwierzaki są po sterylizacji lub kastracji . Słońce moje kochane daje buziaki

Obrazek

Królewiczka oczywiście jak przystało na jej wysokość śpi z nami od zawsze . Teklusia chodziła na szkolenie z posłuszeństwa i jest bardzo posłuszna .

Obrazek

Czasami jak jest zmęczona na spacerze to mój M mówi ( niunia chcesz na rączki ) to wtedy gwiazda hop i już jest na rączkach

Obrazek

Ach nie napisałam ,że Gwiazda uwielbia skakać z pomostu do wody , mówię jej Teklusia hop i już jej nie ma . Jak wychodzi to jej klaszczemy i mówimy ,że super pies.

Obrazek

Teklusia zmęczona przygotowaniami do Świąt .
Kocha oczywiście wszystkich i wszystko co się rusza .

Obrazek

Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Tekla jest superowa :lol:
Co do Layli - nie podkładam groszku, żeby sprawdzić czy jest królewną bo to jest oczywiste :lol:
Obrazek
Obrazek
męczy mikołajka (tym razem na kolanach mamy)
Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

O rany Jadziu!!!! :shock:
To tak jak byś opisała moją Redę :lol: :roll: :lol:
Wszystko sie zgadza poza jednym...
każdą możliwość samotnego opuszczenia terenu posesji wykorzystuje by pobiec na błota ,wytarzać się i wrócić utytłana jak nieboskie stworzenie :roll:
Nie ma sensu nawoływanie jej wtedy ,nie zawróci z tej drogi ...spokojnie dochodzimy do niej w tym czasie i wraca utytłana do domu już na smyczy .
Na szczęście nie zdarza się to często ale jednak tęskni do wody i błota ,której u mnie nie ma w nadmiarze ,jest jedynie dowożona kilka razy w tygodniu na takie eskapady.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ależ z tej Tekli kawał psiska, piękna jest i widać, że lubi komfort :D Moje psiaki uwielbiają jogurty owocowe :P , ona jak widać też lubi smakołyki :D Niestety mój m. też nauczył ją bycia na rączkach, a Telka na pewno jest jeszcze cięższa. Ja tych naszych 20kg szczęścia nie daję rady nosić - zwłaszcza, że jest do tego długaśna :P :lol: Mizianka dla wszystkich psiaków :D
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Kontakt:

Post »

Danko dopiero teraz zajrzałam na forum. Cieszę się ,że Layla wraca do zdrowia. Już na pierwszy rzut oka widać ,że dochodzi do siebie... Jadziu ale fotek nawklejałaś!!! piękne zdjątka, ale najlepsza główna ich bohaterka... Tekla umie pozować oj umie... nie to co moja wydrzydziura... żeby ją uchwycić sfotografowałam szafę,ogon,tyłek...ale udało mi się ją złapać :lol: oto kilka zdjęć Molly. Na początek podczas kradzieży doskonałej-najpierw ukraść pani gumkę do włosów ,a póżniej zanieść do legowiska... Obrazek a tu Molly odpoczywa po ciężkiej pracy...obgryzaniu klapek pani Obrazek a tu w nowej fryzurce-grzywka trochę podrosła i może już nosić kucyka :lol: :lol: Obrazek Obrazek Obrazek A tutaj umorusana po obgryzaniu kosteczki Obrazek
Pozdrawiam, Gosia
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”