Wiejski ogród - kamixsa

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Erazmie, po głowie kołacze mi się nazwa "trójsklepka", możliwe to, że pamięć mnie nie zawodzi? :shock: :lol: :shock:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p
Od: 12 kwie 2008, o 17:32

Post »

Witajcie :lol:
Gabi
Izo
Andrzeju
Nalewko
Na pierwszym zdjęciu pokazałam tygrysówkę mam ją po raz pierwszy ,kupiłam dziesięć cebulek ponoć jest to bylina tylko trzeba przykryć na zimę .kwiat kwitnie tylko jeden dzień :cry: :cry: ale są jeszcze pąki :lol: :lol: mają być jeszcze inne kolory zobaczymy :roll: :roll:
Izo szczawika wszędzie upchałam ponieważ go uwielbiam :lol: :lol: miło mi że jeszcze komuś się podoba :roll:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

kamixsa pisze:Witajcie :lol:
Gabi
Izo
Andrzeju
Nalewko
Na pierwszym zdjęciu pokazałam tygrysówkę mam ją po raz pierwszy ,kupiłam dziesięć cebulek ponoć jest to bylina tylko trzeba przykryć na zimę .kwiat kwitnie tylko jeden dzień :cry: :cry: ale są jeszcze pąki :lol: :lol: mają być jeszcze inne kolory zobaczymy :roll: :roll:
Izo szczawika wszędzie upchałam ponieważ go uwielbiam :lol: :lol: miło mi że jeszcze komuś się podoba :roll:
Tak myślałam, że to tygrysówka - kwiat jednego dnia ale nie byłam pewna więc wolałam się nie odzywać

a szczawik Krysiu podoba??? Ja jestem nim zachwycona... już kilka miesięcy go ( i zielonego) szukam w sklepach ale u nas go nie ma... :(
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p

Post »

Izo miałam kiedyś zielonego szczawika ale nie był za ciekawy wiec go nie wykopywałam i tak zmarzł :roll: :roll:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

kamixsa pisze:Izo miałam kiedyś zielonego szczawika ale nie był za ciekawy wiec go nie wykopywałam i tak zmarzł :roll: :roll:
a ja nigdy ni miałam więc chcę mieć:) a filetowego miałam... dawno dawno temu i dlatego za nim tesknię :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p

Post »

Pomocy co można zrobić z dyni jadalnej posiałam po raz pierwszy :cry: :cry: jest już gotowa do zbioru :roll: :roll:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
asiula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 mar 2008, o 10:18

Post »

nie wiem jak ja mogłam pominąć taki piękny ogród
śliczny jest ten biały pełny dzwonek
też masz piękne dalie
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Krysienko te hortensje sa w ziemi od marca . najpierw przemarzły i potem nic dopiero teraz ze 2 tyg. temu po deszczach ruszyły. Jedna jest niebieska a druga czerwona- tak było na metkach a jakie bedą to sie okaże w przyszłym roku mam nadzieje. Pozdrowionka Kochana pa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Krysiu :D wpadłam z rewizytą i jestem oszołomiona Twoim ogrodem ;:84
Pięknie!! I jeszcze raz pięknie!!
Nawet męża zawołałam żeby pokazać Twój kącik wypoczynkowy :D
Mistrzostwo świata dla męża i syna za taką piękną pergolę ;:77

Roślin masz tak dużo, że trudno wszystkie zapamiętać ... kolorowo i bajecznie :D :D

Co to za kwiatuszek na zdjęciu za tygrysówką? Mam też taki i nie wiem co to jest... :oops: Może to jakiś floks...??
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p

Post »

Dziękuję za odwiedziny :lol: :lol:
Anulko to są floksy tak pisało na opakowaniu jest kilka kolorów ,sprobuję zebrać nasiona bardzo mi się podobają :roll: :roll:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Dla mnie też się bardzo podobają :D
Kupiłam sadzoneczkę u człowieczka na targu i on sam nie wiedział co to i jak się rozmnaża :wink:
A może to jest floks wieloletni? :roll:
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

kamixsa pisze:Izo miałam kiedyś zielonego szczawika ale nie był za ciekawy wiec go nie wykopywałam i tak zmarzł :roll: :roll:
a ja mam w tym roku sporo szczawików i tak mi się podobają, że będę wykopywać, chociaż nie znoszę tego :)

Obrazek

a na takiego szczawika - bordowego - jakiego masz to własnie zachorowałam i jest już na liście chciejstw :)

Krysieńko, zajrzyj na PW, bo mam przesyłke dla Ciebie, a jutro ostatni dzień przed moim urlopem i ... brakiem dostępu do netu :)
Awatar użytkownika
violetta
500p
500p
Od: 15 kwie 2008, o 20:00

Post »

I kolejne piekne zdjęcia kolejnych pięknych rośłin. Ten pierwszy kwiatek, jak mówicie kwiat jednego dnia cudowny. Bardzo mi się spodobał. Już zapisałam nazwę.
Z wiosną nadzieje rosną. Wiola
Ogród violetty
ogród violetty cz.2
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p

Post »

Ewo dziękuję za przesyłkę
Wiolu tygrysówka jest wspaniała szkoda że tak krótko kwitnie ale wypuszcza nowe pąki :lol: :lol:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”