Annes-dziękuę za odwiedziny

Cieszę się ,ze moja działka przypadła Ci do gustu.Gdybys mieszkała blisko mnie chętnie bym Ci we wszystkim pomogła.Sama zobaczysz ,że to nie takie trudne.Wystarczy trochę popatrzec w gazetach ,na innych działkach ,zrobic plan swojej działki a potem kupowac rosliny.Ja cały czas coś przesadzam ,wysadzam i tak ciagle cos zmieniam.Moja działka była w tragicznym stanie i nie chciałabym drugi raz robic tego wszystkiego.
Myslę ,ze bardzo ładnie urządzisz swoją działeczkę.
Dorotko dziękuję ,ze wpadłaś
Krysiu bardzo się cieszę ,że taki mały berberysek zrobił Ci tyle radości.Własnie u nas są Targi Ogrodnicze i nigdzie takiego nie widziałam.Tym bardziej się cieszę ,ze go mam.
Guciu-moze znajdziesz takiego berberysa.U mnie były ostatnio w ogrodniczym.A moze poszukaj w necie?Jak nie uda Ci się kupic to mi napisz moze ja Ci kupię
Grazynko berberys ma juz 6 lat ,ale pewnej zimy zupełnie mi zmarzł i odbił na nowo.
Zuziu bardzo mi miło z Twoich odwiedzin i zapraszam serdecznie cały czas.Będę starała się wklejac nowe zdjecia , jak tylko będę mogła pojechac na działkę.Serdecznie pozdrawiam
Judysiu bardzo Ci polecam tego berberysa.Zrobisz rodzicom dużą radosć.
Ewciu dziękuję za odwiedziny

i zapraszam ponownie