Piotr, tak to m.in rzodkiewka, kalafior i brokuł. Zastanawiało mnie tylko to, że nie dogadywałem takiej wymianki, a nasiona przyszły od osoby, od której dostałem już wcześniej nasiona papryk i pomidorów.
Dorota Będe się starał coś z jednego nasionka wyciągnąć. Ten pakiet był najtrudniejszy do zdobycia, więc będe oszczędnie do niego podchodził i rozdziele go na kilka sezonów. Pory i cebule wysiane wcześniej rosną nawet ok. Cebule od Glazebrooka jakoś nie za ciekawie. A pory i cebule z ostatniego siewu już są nad ziemią. Micro tomy postaram się dziś przesadzić. do docelowych doniczek. Wieczorem postaram się o nowe fotki.
Marek Wieczorem poszukam jakichś fotek tej tykwy. Nasiona nie są na sprzedaż, bo sporo mi zajęło zdobycie ich. W następnym tygodniu powinny dojść kolejne nasiona tykw na wage, wtedy pomyśle ile faktycznie ich jest i jak pokryją zapotrzebowanie Stowarzyszenia, bo one na pierwszym miejscu.
Eskimoska Dziękuje.

Bardzo miło mi to słyszeć. Nie spuszczam nogi z gazu i postaram się wyciągnąć z tego sezonu najwięcej ile będe mógł.