Pięknie otworzyłaś nowy wątek . Dolce vita to naprawdę ładna róża . Mam ją dopiero jeden sezon i jestem ciekawa jak się będzie rozwijała . Pozdrawiam serdecznie i życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku .
Witaj Dorciu w nowym wątku. Przywitałaś nas ciepłymi kolorami wiosny i pięknymi fotkami róż.
Oh jak ja już tęsknie za tymi kolorami..Dzisiaj byłam u siebie na działce ale wszędzie leży biały puch. Oby do wiosny.
Dorotko już zapomniałam jaka Mariatheresia potrafi być piękna.
Alchymist to kolejna gwiazda. Swojej nie daję nawozu w tym roku, by nie pudrowała tak wściekle tego swojego ślicznego lica.
Dorotka piękny festiwal różany nam zafundowałaś. Pewnie Maria Theresia jakoś najbardziej wpadła mi w oko, uwielbiam bladawce. Dobrego roku dla róż i innych cudowności w Twoim ogrodzie.
Dorotko coraz więcej różyczek zapraszasz do swojego ogrodu:)
Same piękności,Mariatherese i Jalitah to moje ulubienice,choć tą druga posadziłam jesienią i jeszcze u mnie nie kwitła
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
Zapomniałam się pochwalić, że i ja W KOŃCU zamówiłam Jalitah. I to dwie sztuki. Pójdą do wspólnej donicy, na działkę do kącika z ławeczką. Twoja sesyjka tej róży z drugiej strony tego wątku tylko mnie utwierdziła w przekonaniu, że to bardzo trafiony zakup.