ZENIU lubię kolory w ogrodzie i właściwie sama jeszcze nie wiem co mi się podoba

Kiedy zaglądam do Waszych ogrodów i widzę te wszystkie piękności mam mętlik w głowie .Ale myślę sobie ,że za kilka lat część roślin sama "wyjdzie" ,w ich miejsce posadzę jakieś nowe i może wtedy nabiorę pewności do tego co w moim ogrodzie ma rosnąć.
Thuja whipcord -szczepion -to takie moje pierwsze "zachciejstwo" a ile za nią jeżdziłam i gdzie ja nie byłam.Ale jest .Właściwie to są ...bo dokupiłam drugą na skalniak tylko nie szczepioną.
LadyK Kasiu ten hibiskus to pod wpływem M ,a z moim M to jest tak...nie kupuj już żadnych roślin,gdzie Ty to będziesz sadzić ,trawy nie będzie a potem jedziemy gdzieś i widzę ,że coś ogląda i mówi ładne,kup sobie

no i wtedy kupuję bo może będzie ładne ,może przetrwa zimę .
Tydzień temu byliśmy na giełdzie kwiatowej i na pierwszym stoisku były tulipany ,jakoś przeszliśmy dalej ale wracając mówi ...jakie ładne niebieskie tulipany ,kup kilka cebulek...no i już ,cebulki posadzone tylko na jasną chorobę...po co mi niebieskie tulipany :P No ale już ,są .
Dziś znaleźliśmy chwilkę na działkę.Już mi się tęskniło za zielonym . Dużo liści i pięknie zasuszone hortensje...widać już jesień.