Kochani! Wpadłam jak po ogień, by tylko powitać nowych Gości i stałych bywalców

Dziękuję Wam wszystkim, że jesteście ze mną w tej kolejnej części!
Henryku - smukłe kształty to rzeczywiście dobre określenie, szkoda że nie mogę tego przypisać do siebie

Ale roślinki najważniejsze, więc bardzo się cieszę, że się spodobały
Mieciu - sama próbowałam coś znaleźć, ale zbyt krótko mam tę roślinkę i zbyt mało czasu miałam, by poszukać na ten temat czegoś więcej. Jeśli tylko znajdę gdzieś w fachowych literaturach, to dam znać, bo rzeczywiście nie zwróciłam na to uwagi, a w dostępnych mi do tej pory artykułach nic nie znalazłam na temat jadalności tych owoców.
Pati- bardzo dziękuję i bardzo się cieszę
Magda - nic Cię nie ominęło jeśli chodzi o mnie, bo najważniejsze, że jesteś!
Moniko Kochana, Moniko, Moniko - Wisienko - wizualnie jest piękne, nic dziwnego że wpadło Ci w oko. Mnie też
Aga - (nie) dziękuję!
Sebastian - bardzo, naprawdę się cieszę!
Małgosiu - chrust na zimę, tak jest! Tego jeszcze nie było
Patryk! Ja mam jedno źródło - to Salon Orchidei (tych znajdziesz na All) albo Orchidsklepik w sieci.
Basiu - no bo to tak jest - jak widzę jakąś roślinę, zaciekawi mnie bardzo, to też od razu szukam w sieci. Ale zaletą Waszej "pracy domowej" jest brak ocen z mojej strony
Magda! Jak ja tęskniłam za Twoimi komentarzami odnośnie patyków!

Teraz awansowałam: mówimy już o kijach

A masz rację, co nieco by się tam jeszcze znalazło, ale już bez przesady, nie tak wiele. Na razie specjalnie dla Ciebie pokażę ten kij, co to się zagęszcza na górze:
Ona tylko na stan spoczynku zrzuca te górne liście. Teraz ładnie odbija i rośnie to nadal, a mam ją tak niecałe dwa miesiące, szybko zaczęła przybierać. Sama jestem ciekawa, jak będzie wyglądać pod koniec sezonu
Kochani - tydzień się zaczął, wiec świeżo po urlopie mam mnóstwo roboty, ale nie mogę nie przywitać nowych Gości w moim wątku, stąd teraz wpadłam tylko jak burza. A skoro sezon - to i balkon gotowy, pierwsza chemia roślinkom podana, zapraszam więc Was wszystkich do obejrzenia kilku migawek z balkonu, na który zapraszam - czego jak czego, ale kawy u mnie nie brakuje, więc... Na razie część Madagaskarska, która tak sobie wygląda:
Dziękuję z góry za wizyty! Naprawdę miło mi, że jesteście tutaj