No to jest nas więcejanoli pisze:Kobitki przez was i mnie naszło na bonsai
Rośliny doniczkowe - effa
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Brzydusie te Twoje kwiatki
widać, że masz do nich rączkę.
Gratuluję!
Gratuluję!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Antooosia
ogólnie podobają mi się właśnie takie kompozycje kwiatowe w szklanych osłonkach
pewnie jeszcze coś wymyślę
Dzięki Tulipanko
Wiesz byłam w Castoramie w Ostrowcu Św. miesiąc temu, powiem szczerze, że nie mieli zbytnio kwiatów do wyboru i spowodowane to pewnie było zimą. Nie wiem jak teraz.
Ja swoje kwiaty kupiłam w Kielcach. Obie draceny i maranta kosztowały po 6zł w tesco, a scindapsusa kupiłam za 3zł w praktikerze. W castoramie też byłam i było też sporo roślin, tak samo w Obi. Najbardziej zawiodło mnie Nomi - strasznie nie dbają tam o kwiaty, większość roślin jest pousychana, bez liści, dosłownie obraz nędzy i rozpaczy.
A dzisiaj też oczywiście zawitałam na kiermaszu kwiatowym, który jest u nas w Sandomierzu w budowlance. Nie wiem czy kiedyś na nim byłaś? Jest jeszcze jutro jakby co
Dziś zdecydowanie więcej mieli kwiatów aniżeli poprzednim razem, choć oczywiście to jeszcze nie to co w okresie letnim. Nic nie kupiłam, choć nie powiem żeby mnie nie nęciło
myślałam o kufei, ale w końcu sobie odpuściłam. Będą jeszcze inne razy 
Dzięki Tulipanko
Ja swoje kwiaty kupiłam w Kielcach. Obie draceny i maranta kosztowały po 6zł w tesco, a scindapsusa kupiłam za 3zł w praktikerze. W castoramie też byłam i było też sporo roślin, tak samo w Obi. Najbardziej zawiodło mnie Nomi - strasznie nie dbają tam o kwiaty, większość roślin jest pousychana, bez liści, dosłownie obraz nędzy i rozpaczy.
A dzisiaj też oczywiście zawitałam na kiermaszu kwiatowym, który jest u nas w Sandomierzu w budowlance. Nie wiem czy kiedyś na nim byłaś? Jest jeszcze jutro jakby co