Jestem zachwycona Waszymi pomysłami no i ich wykonaniem , niestety mój mąż nie potrafi zrobić takich cudeniek , na szczęście w sklepach można kupić wiele oryginalnych ozdób do ogrodów .Dla wszystkich tych którzy mają podsbny "problem" wklejam kilka pomysłów,mam nadzieję , że się przydadzą :
Pokazaliście mnóstwo wspaniałych budowli ogrodowych więc ja też pokaże studnie w całości wykonaną przez mojego M
Ławeczka pod warsztacikiem to też jego dzieło.
Pozdrawiam wszystkich
ALYS
Odswiezam temat
Podobają mi się wasze ozdoby ogrodowe.
Mój mąż też nie potrafi zrobić takich śliczności
Ja sama czasami próbuję upiększyć ogród dodając różne elementy dekoracyjne. [/URL
[url=http://imageshack.us]
ja ostatnio zbudowałam coś takiego dla pnącej róży i clematisów, z listewek a dokładnie kantówek grube to to 10x30x200 przycięte do 180, zaś małe to 10x20x200 pocięte na 3 równe części, pomalowałam impregnatem i stoi
może o coś takiego Ci by chodziło?
Brawo Shirall. Podoba mi się Twoja podpórka. Mam nadzieję, że gdy ją zrobiłaś - czułaś się Mistrzem Świata. Ja to czuję, gdy uda mi się zrobić samodzielnie cokolwiek.Zupełnie inne uczucie niż gdy kupię gotowca, postawię i już mogę się chwalić
oj tak czułam się jak mistrz, no i sama w podobny sposób zbuduje taras bo przecież buduje się go bardzo podobnie no i taniej mi to wyjdzie a poza tym wole sama bo potem jaka radość no i trzeba tu przyznać duma
Alino ja osobiście zbieram różnej maści dodatki , które wtapiam w skalniak, wszystko zależy gdzie ustawisz taką rzeźbę , czy ma to być centralny i główny element krajobrazu Twojej działki ,ważne są również dodatki i wykończenie, np. placyk na którym stanie , tło z roślin, może jakaś zakręcona ścieżka wysypana drobnym kamieniem , a może wtopić ją po prostu w kompozycję z traw.
Moje dodatki skalniakowe :