Witajcie
Przeszłam się po ogrodzie i jeszcze kilka jesiennych wstawek. Już mgliście ale jeszcze jesień broni się kolorowymi akcentami
Mój prywatny ogrodowy lasek
i ten wspaniały za ogrodzeniem
Pozdrowienia
Witajcie
Daysy
dzieciństwo i lata szkolne spędziłam w blokowisku. Spełnieniem moich marzeń jest to miejsce. Las jest piękny, nie ma słów aby oddać jego czar. Każdego dnia inny i pełen niespodzianek. Uwielbiam gdy śnieg otula drzewka lub gdy gałązki stroją się igiełkami szadzi
Zapraszam jak najczęściej
Mirka
Lunka nie tylko ma psotne spojrzenie ale i takie nastawienie do świata

Często się irytuje i szczeka na mnie jak jej czegoś zakazuję

Ale Ty to znasz , też masz pieska.
Ziemia z roku na rok poprawia swoją kondycję, a to dzięki mojemu kochanemu kompościkowi. To złoto i miód dla mojego ogrodu
Ja lubię kolory dlatego mój ogród jest taki pstrokaty, lubię barwy
Lidka
te liliowce przebarwiły się tak ponieważ w tym miejscu nigdy nie ma cienia. To jest najbardziej słoneczne miejsce
Wiosną, gdy pierwsze promienie słońca rozgrzewają ogród , tam pijemy kawkę ładując akumulatory po zimie
Bea
Miło mi , postaram Cię nie zawieść. To wynika chyba z tego ,że to jest moje miejsce na ziemi i że jestem tu szczęśliwa
Miriam
Dalie lubię od dzieciństwa, zawsze spoglądałam z zachwytem na wiejskie ogródki w których królowały dalie. Dumnie pyszniły się kwiatami i kolorami. I jak nie kochać takich samochwał
Na szczęście w piwnicy dobrze przechowują się wszelkie kłącza , cebulki .
Pozdrowienia