Mateusz Damy radę .

Masz rację z tym .Ale najlepiej by było to zaplanować .

Kurde a u mnie w biedronce nie ma tulipanów ...
Patrycja Siemanko .Sporo ... mam nadzieję , że to ogarnę .Większy teren = jest fajnie = jest masa roboty .Nie zazdrościsz pewnie koszenia trawy .

chociaż uwielbiam kosić trawę to nieraz mam tego dość ...

Jak zrealizuję swoje plany to koszenia będę miał znacznie mniej ale sama wiesz , że z czasem priorytety mogą się zmienić .
Jakiś czas temu widziałem w necie piękną altankę za 1500 do neg. z kostką , ławkami, stolikiem itd.Kasa dobra , już po nią miałem jechać ale nie miałbym gdzie jej postawić ( może i miałbym ale nie tam gdzie chcę) teraz bo jestem blokowany przez rodziców trochę .
Mały projekt rabaty :
Która najlepsza ? obrzeże będzie pociągnięte z małej kostki , żeby było dobrze kosić trawę kosiarką.W środku gaik iglaków.Wyłożone to będzie agro i korą - ew. pół na pół kora/kamyczki .Muszę to zrobic najpierw z racji że "ratuję" roślinki w ogrodzie tym przed domem i chcę to zrobić z pomysłem .Poza tym będzie jeszcze druga rabata koło tej- na kwiatki : tulipany itd . , także Mateusz nie martw się .

Rabaty wyglądaja pięknie , na środku podwórka będą się lepiej prezentowały niż pojedyncze drzewka .Co o tym myślicie ?