Ogród, który maluję
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród, który maluję
Irminko, podglądam Cię od niemal pierwszego swojego dnia na forum, więc w końcu postanowiłam się po długiej przerwie ponownie odezwać - masz ogród moich marzeń, do którego powoli dążę ale jeszcze z dekady mi trzeba, żeby osiągnąć taki efekt jak u Ciebie - na początek starczyłoby mi, gdyby mi się maki raczyły udawać 

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Porcelanowe róże cudne.
Szkoda, że na działkach nie można mieć chociaż wąziutkiego paseczka przedpłocia. Twoje jest bardzo energetyczne i zaprasza do ogrodu właściwego.
Szkoda, że na działkach nie można mieć chociaż wąziutkiego paseczka przedpłocia. Twoje jest bardzo energetyczne i zaprasza do ogrodu właściwego.
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pat, masz piękny początek ogrodu, postax na margerytki, maruny, kosmosy, maczki (zbiorę Ci nasiona), lilioxce, a one stxorzą letni raj, gdy x tym czasie szlachetniejsze rośliny będą się rozrastały. Jak xidać klaxiatura mi siada, xięc do nastepnego razu 
Lidziu, ja nikogo nie pytałam o pozxolenie, bo uznałam, że 'czynię' tak piękną rzecz, obsadzając ulicę, że xszyscy poxinni być zadoxoleni

Lidziu, ja nikogo nie pytałam o pozxolenie, bo uznałam, że 'czynię' tak piękną rzecz, obsadzając ulicę, że xszyscy poxinni być zadoxoleni

- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko, biorę ten koszyk i zmykam. Nikt więcej go nie dostanie. Pozwoliłaś mi wybrać. Jest mój. 

- irminka
TAK, Lusiu 
tylko nie zapomnij kxiatóx, x pakiecie są...

tylko nie zapomnij kxiatóx, x pakiecie są...

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne porcelanowe, a kosz cudny - pastele
, Irminko ale jak nie masz tego r to może nie pisz tylko więcej pokazuj 

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Czy jak się zapałam dopiero na trzecią stronkę to zasłużyłam na obrazek? czy już nie?
I tak będę zaglądać
I tak będę zaglądać

- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Popieram,na czas zepsutej klawiatury nie rezygnuj chociaż z fotek ;)DTJ_1 pisze:Piękne porcelanowe, a kosz cudny - pastele, Irminko ale jak nie masz tego r to może nie pisz tylko więcej pokazuj
Piękne zdjęcia, wspaniała aura Twojego ogródka. Ja nie mogę od Ciebie wyjść za każdym razem jak przybywam. Te maki to jak wiesz, rozkosz dla mojej duszy

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- irminka
Dorotko, teraz 'r' pojaxiło się, ale 'x' zniknęło...Gdyby nie określona konxencja forum, to jestem z tych, co lubią pomilczeć ... chyba z poczucia odpoxiedzialności za słoxa.... 
Jolu, do xyboru, do koloru! Ale chyba dobrze pamiętam, że żółtego nie lubisz? Zmieni Ci się to, jestem przekonana. Dałabym Ci Old Port, moje odkrycie sprzed dxu laty, ale jeszcze x pączkach
Zaxsze zapraszam

Graham Thomas to najcieplejsza żółta róża jaką znam. Mogłabym ich mieć xięcej. A obok jasnozielone przyxrotniki

Alanko, codziennie robię zdjęcia makom, od nich zaczynam i na nich kończę. Dzisiaj pojaxił się noxy i dedykuję go TOBIE

Jolu, do xyboru, do koloru! Ale chyba dobrze pamiętam, że żółtego nie lubisz? Zmieni Ci się to, jestem przekonana. Dałabym Ci Old Port, moje odkrycie sprzed dxu laty, ale jeszcze x pączkach

Graham Thomas to najcieplejsza żółta róża jaką znam. Mogłabym ich mieć xięcej. A obok jasnozielone przyxrotniki

Alanko, codziennie robię zdjęcia makom, od nich zaczynam i na nich kończę. Dzisiaj pojaxił się noxy i dedykuję go TOBIE

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Irminko to ja Cię będę jeszcze prosić o różową marunę, no śliczna jest. Mam białą i szaleje na różance, ale wybaczę jej wszystko. Kurcze koszykk już mi ktoś zwinął, ale zdjęcie i tak zostanie w pamięci. Pani z bukietem- tak Cię nazywają już sąsiedzi. A my będziemy mówić Irminka z przedpłociem
. Falbanki maków zjawiskowe
Uważam, że niejeden projektant nie powstydziłby się takiego ogrodu, w swoim życiorysie, jaki Ty stworzyłaś

Uważam, że niejeden projektant nie powstydziłby się takiego ogrodu, w swoim życiorysie, jaki Ty stworzyłaś

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Późno ale jestem, nie pokazujesz się u mnie to nie wiedziałam że już nowe (przed) ogrody otwierasz. Jak zwykle piękne obrazy malujesz , koszyk też piękny i cieszę się że Lusia go dostała
I jak to jest, że maki od Ciebie mam wszystkie pełne napakowane, a u Ciebie inne rosną? ale nie narzekam moje też były piękne. Morza nigdy nie mam dość

I jak to jest, że maki od Ciebie mam wszystkie pełne napakowane, a u Ciebie inne rosną? ale nie narzekam moje też były piękne. Morza nigdy nie mam dość

- irminka

Marzko, x zbliżeniu maruna różoxa jest margerytką z Biedr..., no, nie mogłam się oprzeć 8-)Ale pozostałe kxiatki z mojego ogródka

Pani Bukietoxa? Hiacynta?

Masko, najładniejszy maczek dla Ciebie

Zaglądam, piszę, ale ginę x tłumie gości

Zbiorę Ci jeszcze raz nasiona, trzeba próboxać do skutku

- irminka

Maki są uzależniające, można bez końca na nie patrzeć, podzixiać, fotografoxać...
Dzisiaj xietrzysko, a one szaleją

Różove róże pomieszały mi się, ale ta...piękna

Chyba Old Port, x tym roku jakaś inna

I cudeńko, nad kupnem którego długo zastanaviałam się, bo jak v nazvie jest 'doskonała' to chyba nie do mojego ogrodu.
Śliczna, urocza i delikatna i za nic nie chce dać się mi sfotografoxać

OTO...Bouquet Parfait

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Masz rację, maki mają to coś w sobie, że ja też patrzę na nie i patrzę. Trochę się na nie wściekam, bo coraz więcej ich mam, ale sama tego chciałam. Zaczęło się niewinnie od jednej sadzonki z pola przyniesionej, teraz mam pół ogrodu siewek, część wyrywam, bo czekam na pastelowe od Ciebie, że się rozsieją
Widok spod sosny- jak z bajki

Widok spod sosny- jak z bajki

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jak mogłam przegapić nowy wątek......
Ale już nadrobiłam zaległości.
Do ogrodowiska też zaglądam, bo jest tam dużo ciekawych rzeczy.
Twoje maczki podobają mi sie strasznie i te przed i za płotem.
Bukiecik cudowności.......zaraz go sobie na tapetę wstawię jeśli pozwolisz.
Jejku.....ja to bym wcale nie wychodziła z takiego ogrodu.

Ale już nadrobiłam zaległości.
Do ogrodowiska też zaglądam, bo jest tam dużo ciekawych rzeczy.
Twoje maczki podobają mi sie strasznie i te przed i za płotem.
Bukiecik cudowności.......zaraz go sobie na tapetę wstawię jeśli pozwolisz.

Jejku.....ja to bym wcale nie wychodziła z takiego ogrodu.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki