Bogsaf
Bardzo dziękuję za dobre słowo od 10 lat robię to swoje arboretum, to moja chluba i duma i miło jak ktoś to doceni mówi się < szczęście którego nie masz z kim dzielić nie jest szczęściem > dlatego ja postanowiłam swoimi roślinkami dzielić się z innymi pozdrawiam Karola
haszka
Dzięki Halinko dzięki, to moja chluba i duma, miło ,że ktoś to docenia . pozdrawiam karola
Bogsaf zapraszam , zapraszam jest gdzie odpoczywać
w cieniu starych , przedwojennych jabłoni
i na wygodnym, otoczonym drzewami tarasie pozdrawiam karola
Cieszę się Marzenko ,że się podobają moje jabłonie różane jestem tu od niedawna i dopiero się uczę poruszać, ale podziwiam ogrody i znawstwo zapraszam do Mojego Arboretum karola
Reniak, masz rację, to dereń Kousa a róże to po prostu ramblery, nie wiedziałam ,że mają nazwy i odmiany, myślałam ,że ramblery wyjaśniają wszystko Dużo muszę się jeszcze nauczyć Pozdrawiam i zapraszam do Mojego Arboretum
Jak zaprosiłaś to jestem i nie żałuje .fajne pomysły z pnączami .Ozdabiają i mało miejsca zajmują .Niedawno nabyłem kielichowca i nie mam gdzie posadzić , na działce zrobiło się ciasno on chyba lubi słoneczko .
Aleksanderk, to tak jak ja , mam już ciasno a ciągle coś dokupuję i wciskam. Ciekawe jakiego masz kielichowca? ja mam wonnego, ale jest mało efektowny , brązowe kwiatki, oraz chińskiego , ten jest ładny , kwitnie na biało
Zgadzam się z Tobą ,kielichowiec wonny jest zdecydowanie przereklamowany ,kilka kwiatków ,wielki krzaczor i tyle ,u mnie już zmienił lokalizację i rośnie na działce ,którą mam do zagospodarowania