Musze dosadzic cos do tych roz ,jest to tequilla gold z meilandu.Jesienia posadzilam tam knock out podwojne ,ale niestety musze je wykopac.Wogole sie do mnie nie nadaja.Kwiaty w czasie slonecznych dni przebarwiaja sie i koncowki zasychaja .Brzydko to wyglada
W pierwszej wersji myslalam o posadzeniu tam piano czerwone di tantau.Pozniej zeby z tylu tylko czerwone piano a z przodu np,piano rozowe

A moze pomieszac sadzac po dwa gatunki?
Bardzo podoba mi sie
leonardo da vinci z meilland
wszystkie kolory piano z tantau
chippendale
Zolte roze maja od 100 do 120 cm w roznych miejscach,wiec chyba byloby lepeij zeby i i te nowe posadzone osiagnely ta wielkosc?Amoze postopniowac je ?
Moze macie jakies inne pomysly na jakies roze .Zaznaczam ze nie chce angielek
 Na jesien planuje  wykopanie gentle harmony..(kwiaty utrzymuja sie bardzo krotko i sie osypuja
 Na jesien planuje  wykopanie gentle harmony..(kwiaty utrzymuja sie bardzo krotko i sie osypuja villiam sheaksper 2000 ciagle chory ,jak dla mnie to wcale nie ulepszyli tej wersji
lady emma hamilton kwiaty utrzymuja sie bardzo krotko7
Chcialabym cos nie kaprysnego,nie chorowitego
chipendalle i leonardo jakie wielkosci osiagaja?na stronach pisza 0,70 cm,ale czytajac to nie ktorzy pisza ze nawet 1,5 metra.Jak to jest naprawde?

Od slonca tez nie zasychaja kwiaty?Bo u mnie to raczej problem  slonca.Od czerwca do sierpnia  nie pada wcale.Nad czym starsznie boleje
 Od slonca tez nie zasychaja kwiaty?Bo u mnie to raczej problem  slonca.Od czerwca do sierpnia  nie pada wcale.Nad czym starsznie boleje 

.  Ale u AniDS pięknie wygląda Lavender Ice...hmmm
.  Ale u AniDS pięknie wygląda Lavender Ice...hmmm 
 Mam ją drugi sezon, na razie myślę o niej w samych superlatywach- nie ma się do czego przyczepić
  Mam ją drugi sezon, na razie myślę o niej w samych superlatywach- nie ma się do czego przyczepić 
 Kolo chipka co ci rosnie ?Jakas roza bialo-rozowa.
 Kolo chipka co ci rosnie ?Jakas roza bialo-rozowa. . Głupio ją posadziłam myśląc, że będzie z niej krzaczek. Na jesień dostanie nowe miejsce, gdzie będzie mogła "rozwinąć skrzydełka".  A Novalis rzeczywiście w tym roku nie cięłam nisko.
 . Głupio ją posadziłam myśląc, że będzie z niej krzaczek. Na jesień dostanie nowe miejsce, gdzie będzie mogła "rozwinąć skrzydełka".  A Novalis rzeczywiście w tym roku nie cięłam nisko.