wiewioreczka-Anetko niedziela mineła mi bardzo nudnie. Wynudziłam się jak nigdy a na koniec wzięło mnie na oglądanie zdjeć z wesel koleżanek. Troszkę powspominałam. Dobrze że udało sie Tobie rozsypac nawód pod roslinki teraz po deszczyku juz z niego korzystają. Pogoda jak to mówią w marcu jak w garncu, trochę zimy trochę lata. Pytasz o żywopłot tylko że ja nie wiem z czego on jest zrobiony. to bardzo stary żywopłot kwitnie on na biało. Mam go jeszcze w innym miejscu w ogrodzie a kwitnący wygląda tak:

Ja też uwielbiam orzechy, ciężko się je rozłupuje ale dzięku dziadkowi do orzechów jest łatwiej. Wiesz chyba bardziej wolę jednak orzechy laskowe niż włoskie. Orzech co roku jest ciety ale w tamtym roku było bardzo dużo gałezki śćiętych , gdyż nam przemarzł. Ale masz fajnie w tymi wiewiórkami u mnie też zdarza się że przyjdzie jedna wiewióreczka ale dwa domy przed moim ma o wiele wiekszy orzech i więcej orzeczków i tam sobie skacze.
dorcia7-Dorotko, alicjad31 -Alu dziewczyny z każdym dniem ma być coraz lepiej więc moze ten weekend bedzie ładny z więlksza dawką słoneczka na niebie.
Andzia84-Aniu dziękuję jeszcze roślinki małe na skalniaku ale z biegiem czasu ładnie mi go zarosną ( oczywiscie wszystko bedzie pod kontrolą). Aniu zobaczysz jak ten czss szybko zleci i roślinki bedą większe do Ciebie. Mi się u Ciebie podoba więc nie zamartwiaj się

O orzeczu słyszałam tylko tyle że jak jest w posadzony w ogrodzie to i bedą mrówki. i to mogę powiedzieć że to prawda ale szkoda jest mi go wyrzucać bo to jeszcze sadzony był przez dziadka. On, wisnie i mój żywopłot to najstarsze rośliny w ogródku. Nic złego z rosłinkami sie nie dzieje, tylko moze jak jest susza to strasznie orzech ciagnie wodę i żywopłot ( ta część bliżej orzecha) jest uschnięty.
jonatanka-Joasiu cieszę się ze jesteś

Praca wstrzymuje a ja już bym sobie pogrzebała w ogródku. Aj ale teraz to i mokro i nie przyjemnie. Prezent oczywiście będzie w ogródku tylko jeszcze nie wiem kiedy bo mi teraz szkoda wynosić tak kwitnacej roślinki. Wole cieszyć nim oko w domku.
ilona2715-Ilonko witam w nowej odsłonie mojego szcześcia. Kamienie pójda na rabatkę ale nie wszystkie te mniejsze, a te średnie i większe to może na ścieżkę kamienną. Bo tak od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie. dziękuję, ciesze sie że podoba Ci się mój skalniaczek, troszkę pracy było ale i ja jestem z niego zadowolona
athshe-Agnieszko witam

cieszę się że zajrzałaś do mojej nowej przygody

Mam nadzieję że zostaniesz i będziesz mi towarzyszyć. Tak szok jak nie wiem co ale dobrze że śnieg to był incydent i niech tylko to zdjecie na pamiątkę zostanie. Ja Ciebie nie przebiję 200 sztuk

krokusów posadziłaś. Ale jak to znikają? Coś je podjada? Mi się wszystkie kolory krokusów podobają i dlatego chciałabym mieć białego, fioletowego i czerwonego i jakieś dwukolorowe jeszcze. Jesteś kolejna osobą która zachwala przebiśniegi może trzeba będzie i u mnie pomysleć o nich.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie