Ogród Gosi 12
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: ogród Gosi 12
Gosiek zapisuję się szybciutko !
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Znalazłam Cię u Reni i bardzo ucieszyła mnie Twoja lokalizacja. Od razu śpieszę się zahaczyć nowy wątek i oglądać to co pokazujesz. Zapowiadają się same piękności 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, przylaszczki mnie też zauroczyły. To jest takie niebieskie oczko na rabacie. Nie mam pojęcia jak się je rozmnaża. Chętnie przeniosłabym ją w inne części ogrodu.
Ewo, nie kwitną, czy nie masz? One z tego co wiem potrzebują trochę czasu, żeby zakwitnąć.
Mnie się marzy biały. Te które mam są piękne, ale spuszczają łebki do dołu. Te białe to chyba jedyne, które trzymają kwiaty ku górze. W dodatki wygladają jakby delikatniej niż te.
Adrianno, trochę odpuściłam swojemu dziecięciu. W końcu sam musi zacząć dbac o siebie. Dlatego mam więcej czasu, ale tylko wieczorami. Ta prymulka też teraz zakwitła i tego się boję.
Olu, niebieski?
Ale czemu ja się dziwię. Przecież masz same cudeńka.
Podobno śnieg ma spaść w styczniu, to może przetrwa
Geniu, marzą mi się jeszcze ranniki. Nie wiem tylko, czy wzejdą. Ma trochę kwiatów wiosennych, ale chciałabym mieć więcej, bo one najbardziej ciesza.
Jula, ja tam nie zwracam uwagi na to, że niszczę cebulki. W razie czego dokupuję kolejne, a wiosnne kwiaty musza być, bo to sama radość.
Jadziu, czas juz przyszedł na zamknięcie tamtego, bo zaczęłam wspomnienia. Teraz one mnie ratują. Ciesze się, że pokazujesz swoje
Kasiu, ciesze się, że zajrzałaś
Witaj Steasi, sąsiadko
Ja znam Twój wątek, także nie jesteś dla mnie kimś całkiem nowym
Ale wietrzysko się zerwało. Czuję, że jutro nie będzie przyjemny dzień. Trudno będzie wyjść z domu
Ewo, nie kwitną, czy nie masz? One z tego co wiem potrzebują trochę czasu, żeby zakwitnąć.
Mnie się marzy biały. Te które mam są piękne, ale spuszczają łebki do dołu. Te białe to chyba jedyne, które trzymają kwiaty ku górze. W dodatki wygladają jakby delikatniej niż te.
Adrianno, trochę odpuściłam swojemu dziecięciu. W końcu sam musi zacząć dbac o siebie. Dlatego mam więcej czasu, ale tylko wieczorami. Ta prymulka też teraz zakwitła i tego się boję.
Olu, niebieski?

Podobno śnieg ma spaść w styczniu, to może przetrwa
Geniu, marzą mi się jeszcze ranniki. Nie wiem tylko, czy wzejdą. Ma trochę kwiatów wiosennych, ale chciałabym mieć więcej, bo one najbardziej ciesza.
Jula, ja tam nie zwracam uwagi na to, że niszczę cebulki. W razie czego dokupuję kolejne, a wiosnne kwiaty musza być, bo to sama radość.
Jadziu, czas juz przyszedł na zamknięcie tamtego, bo zaczęłam wspomnienia. Teraz one mnie ratują. Ciesze się, że pokazujesz swoje
Kasiu, ciesze się, że zajrzałaś

Witaj Steasi, sąsiadko

Ja znam Twój wątek, także nie jesteś dla mnie kimś całkiem nowym

Ale wietrzysko się zerwało. Czuję, że jutro nie będzie przyjemny dzień. Trudno będzie wyjść z domu

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Przyleciałam i ja 

- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Teraz to ja też to wiem, bo grzebie w moim starym wątku w poszukiwaniu nazw host i znalazłam Ciebie w nim wielokrotnie. Wybacz człowiek zalatany 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu ależ piękny wstęp
..... wiosenne kwiatuszki, do których już tęskno..... przylaszczki, ciemierniki, prymule, krokusy..... aż buzia się uśmiecha do tych drobinek 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Mam jeszcze ciemiernik cuchnący i wschodni-te jeszcze nie kwitły. Ciągle jestem pełna nadziei, że doczekam się kwiatów 

-
- 100p
- Od: 5 lut 2013, o 17:03
Gosiu prymulka cudo,jeszcze takiej pieknej nie widziałam
.Moze trzeba ja otulic na zime troszkę? 

Marianna
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Gosiu, melduję się. Będzie u kogo wspominać bo ja się zamykam Denerwuje mnie to że nie mogę być na bieżąco.
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu, biały ciemiernik najbardziej popularny, w okolicach świąt bywa nawet w Lidlu. 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie tez wiatr glowe urywa, jak zaczelo wiac wieczorem tak wieje do tej pory. Teraz znowu chmur nawialo a raniutko piekne slonce bylo ... no nic, kiedys ta zima musi przyjsc. Chociaz z drugiej strony, to najblizszy swiateczny czas, bedzie umilal mam zycie - pozniej tylko styczen, luty i zaczniemy dreptac wyczekujac wiosny.
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Ja tam już planuję nowe wysiewy... Znajomi i rodzina już nawet nie okazują mocnego zdziwienia wchodząc zimą lub wczesną wiosną do mojego salonu...Zdecydowanie potrzebny mi ogród zimowy... 

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Gosiu masz ich dużo, ale mogę Ci ukopać szafirków, nie masz?Margo2 pisze: Stwierdzam, że mam za mało kwiatków wczesnowiosennych![]()
Witam w nowym wątku

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Prymula Olusi bardzo mi się podoba
Listopad to najgorszy miesiąc, bo ciemno i nie ma nic, co mogłoby człowieka pocieszyć. W grudniu przynajmniej są święta, a potem powoli zaczyna dnia przybywać i jakoś szybciej czas leci

Listopad to najgorszy miesiąc, bo ciemno i nie ma nic, co mogłoby człowieka pocieszyć. W grudniu przynajmniej są święta, a potem powoli zaczyna dnia przybywać i jakoś szybciej czas leci