Mam do Was takie pytanko.. przepikowałam petunie dzisiaj, ale one jakieś takie dziwne są, tzn. mają strasznie wiotkie łodyżki. Czy to normalne?? Powyciągane nie były, bo od wysiania rosną na południowym parapecie
To taka wiotka roślinka, dlatego pikuje się ,,toto" dwa razy. Jestem taka madra, bo tydzień temu przeczytałam
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Dorotko, jeśli wykasujesz ostatni wiersz przy wstawianiu zdjęcia, to zniknie ten napis Uploaded withImageShack.us i będzie jeszcze ładniej. Ale to tylko kosmetyka
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Życzę zdrówka i udanych roślinek - do zobaczenia na ryneczku
To tym bardziej bieda! Dużo dzieciaczków chorowało ostatnio. Moja ma już skończone 19, ale nadal Mała
Dobrej klasy nasionka kupiłyśmy i nie było czasu ich zmarnować.
Zdecydowanie dobre nasionka miałam. Wzeszły chyba w 100%. Ale dużo straciłam przy pikowaniu z powodu złej ziemi, o czym wcześniej tu wspominałam.
Twoja córa to już kobietka ale wiadomo, że dla mamusi zawsze będzie
Mój łobuzek ma 3 latka i tak go tegoroczne wirusy pokonały, że od 1,5 miesiąca cały czas na antybiotyku. A w szpitalu dzieci plaga!!!