kasia126126 z nazwami to jest tak zapisałam w zeszycie schemat jak zostały posadzone i ich nazwy,,,
Ale czasami okazuję się z czasem,że np.zakupione kłącza w rzeczywistości nie są tym gatunkiem co chciałam i mam albo podwójną albo NN
Witaj Aniu ten hibiskus powinien być trochę okryty . ( U Ciebie chłodniejszy rejon )Wschodzi bardzo późno , bo w maju , lubi wilgoć . Mój przemarzł ubiegłej zimy , bo najpierw popadał deszcz , a potem chwycił mróz . Straty w roślinach były ogromne .
Witaj Aniu ode mnie do ciebie nie tak daleko może kiedyś się spotkamy a czy ja ciebie znam z Sulejowa ? bo taka znajoma dla mnie twoja twarzyczka -super hata to podstawa a cała reszta to inna sprawa. ;:303Ewcia mnie ubiegła z wiadomością razem jedziemy do Sulejowa to tęż jest babka na medal.
Aniu masz piękną kolekcję host. Hibiskusa bylinowego mam dwa lata temu kupiłam na jesieni przykryty kupką suchych liści przetrwał zimę i kwitł w lecie, mam nadzieję że tą zimę też przetrwa
Aniu, wszystko piękne, dom, ogród a najpiękniejsze to beżowo-czekoladowe co trzymasz na rękach, miałam kiedyś kotkę sjamkę, bardzo ją lubiłam, ale koty nie żyją wiecznie, szkoda. Pozdrawiam, a kotka podrap pod bródką
Aniu, ale zbieg okoliczności, ty byłaś u mnie na wątku a ja w tym samym czasie buszowałam u Ciebie i podziwiałam jakie piękne siedlisko stworzyliście w miejscu łąki. Hostowisko godne podziwu, cały ogród piękny, no i oczywiście ten klimatyczny dom. Proszę wymiziać kotę