Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Post »

Asiu :wit to ja się ujawnię :lol:
Napisałaś, że mało masz nowych gości :lol: ja u ciebie zawsze cichaczem ogladam :roll:
Piękny masz ogród,dużo różnistych roślin, ścieżka cudna ;:180
Pozdrawiam
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A starzy to źle ;:145
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Asiu, odwiedziłam twój ogródek i pozostałam na dłużej, jestem pod wrażeniem ilości krzewów i kwiatów, godne podziwu. Całość sprawia wrażenie pięknego buszu, kamienne ścieżki doskonale pasują do tajemniczych zakątków. Zauroczyły mnie róże, masz przepiękne okazy, jest tu również wiele innych ciekawych kwiatów, nie sposób ich wszystkich wymienić. Zauważyłam też, że masz zdolnego "pomocnika", jaki on uroczy i słodki, wyściskaj go ode mnie. :D
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Asiu nie odpowiedziałaś jakie nasionka wysiałaś o tak wcześnie
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ale mi wstyd :oops:
Nie dosyć, że w poprzednim wątku było do nadrobienie przynajmniej 4 strony to jeszcze tutaj 3, a ja dopiero teraz.
Obiecuję poprawę. Musze, bo Ty się poprawiłas. Tyle fotek.
Z olbrzymią przyjemnością obejrzałam relację z metamorfozy Twojej działeczki. Jest niesamowita.
Urządziłaś cudowny, wysmakowany ogród. Mam nadzieję, że kiedyś będe mogła przejść się po Twojej ścieżce
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

D-M cieszę się, że znalazłaś chwilę aby do mnie wpaść. Zapraszam częściej! ;:108
Renatko, witam :wit anonimowego czytelnika! Fajnie, że zdecydowałaś się ujawnić. :D Zapraszam do odwiedzin, a jeżeli tylko zechcesz - również do pozostawienia śladu...

Przy okazji: wzywam wszystkich ukrytych czytelników do coming out-u i wyjścia z cienia ;:303 !!! ...jeżeli tacy są... :;230

Sweety, stara Towarzyszko ;:168 (oczywiście stara stażem, nie wiekiem... :wink: )
asia2 pisze:Sweety, bardzo się cieszę, że wpadłaś :wit . Wątek bez Ciebie byłby smutny i pustawy...
czy potrzebujesz jeszcze jakiegoś komentarza? Twoje zdrowie ;:304 !
Irenko, powitać, powitać :wit ! Taaak busz to określenie, które jak ulał pasuje do mojego ogrodu... Ale ja tak lubię - dużo i gęsto! I najlepiej niech jedno przerasta, zarasta i/lub oplata drugie :D
O którym pomocniku wspominasz? Tym kopiącym dwunożnym czy czterołapnym z pierwszej części wątku :wink: ? Na wszelki wypadek wyściskam jedno i drugie :lol:.
Szyszuniu, przepraszam. Wydawało mi się, że pisałam ;:174 ... Wysiałam kobeę. Planuję jeszcze siać lobelię i dzwonek kropkowany (czy jakoś tak).
No cóż Margo, ja tu skrzętnie wypełniam obietnicę, a Ty nawet nie przyjdziesz sprawdzić ;:306 ... Ale dobrze, że trafiłaś :wit . Oczywiście zapraszam w realu, tylko wtedy czar pryśnie... ;:306

Ciąg dalszy nastąpi, tylko teraz muszę pędzić do roboty!
Pa :wit , miłego poniedziałku (wrrrr....)!
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Asiu bajeczna ta ścieżka , zmiany , zmiany super ;:215
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

asia2 pisze: jeszcze w kwietniu pożegnałabym Was tak...
Obrazek

ale teraz można tędy przejść nie tonąc w błocie...
Obrazek
Asiu - moje ulubione porównanie! To zestawienie mogłoby się śmiało pojawić w poradniku typu "piękne i niesamowite metamorfozy".
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

A ja Traba mysle sobie Asia zapadla w sen zimowy i topik opuszczony a tu juz trzecia strona nowego - bosh jaka zakrecona jestem ostatnio :oops:
Metamorfozy szalenie mnie sie podobaja a jak ogladam jeszcze takie zdjecia z przed i po, to szczena mi opada i az nie-do-wiary, ze az tak mozna wyprodukowac nowe oblicze.
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zgadzam się z majowa. Ta metamorfoza jest idealna i z klimatem. Ogród, który ma mnóstwo ścieżek i przejść gdzie dookoła są rośliny to pierwszy ogród, któremu nadałabym przydomek tajemniczy, a Twój właśnie taki jest! ;:167
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

;:196 ;:196 ;:196 Doczytałam. Nie mam cienia wątpliwości i BAAARDZO mi się to podoba ;:138
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Witaj Asiu! Wpisuję się do nowego wątku, żeby nie zgubić :wink: Metamorfoza niesamowita, lubię takie zdjęcia "przed i po". Możesz być z siebie dumna, bo ogród zyskał bez dwóch zdań :wink:, zrobił się taki tajemniczy i z klimatem.
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przeleciałam poprzedni wątek ;:167 . Nie powiem, ten łupek szarogłazowy będzie na mojej następnej liści chciejstw ;:215
Twoja ścieżka jest idealna :D
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Cześć Edi, dziękuję za pochwały ;:196 .
Majowa wystarczy, że jedno zdjęcie z kwietnia - drugie z końca lata... już się robi ładniej :;230
Jule, a tak się zastanawiałam, czemu nie chcesz do mnie wpaść :wink: . No ale cieszę się, że już jesteś ;:168 . Po prawdzie sama zobaczyłam szykując tę fotorelację jak wszystko porosło i jakie zaszły zmiany...
Konwalio, niestety tylko jego fragment (reszty perfidnie nigdy nie pokazuję :twisted: ). Gdyby to ode mnie zależało obsadziłabym cały areał... ale moja matka lubi wolną przestrzeń, no i musi zostać miejsce na basen i trawnik (trzeba gdzieś ustawić leżak, jak mawia mój ojciec).
Cześć Bozuniu! Co słychać? Muszę koniecznie do Ciebie wpaść, bo dawno nie odwiedzałam Twojego maleństwa :D !
Variegato, "wiem, wiem, lecz zamilcz, bo nie znoszę pochlebstw" ;:306 ;:306 ;:306 ...czytywałyście Kajka i Kokosza? Jakby co, to cytat jest.... oczywiście żartobliwie i ironicznie go tu umieściłam ... tak naprawdę, to dziękuję i cieszę się, że mogę kogoś zainspirować :D .

Już wtorek! Do weekendu tylko 4 dni! Hurra! Na całej połaci śnieg, mróz daje się we znaki, ale każdy mijający dzień przybliża nas do wiosny.
Muszę się do czegoś przyznać... znowu uległam.... zawsze myślałam, że mam silny charakter i mocną wolę, ale jak widać nie dotyczy to roślinek... ;:306 Mimo, że przyrzekałam sobie solennie, że nie będę już nic kupować, wczoraj przez niejakie Aguniadę i Ewęmaj weszłam gdzie nie trzeba i zamówiłam bylinki... ;:223

cdn...
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Przez te kontakty z FO wirusy i choroby się mnożą na potęgę! A to różyczki, a to hostozy, trawozy i inne, a których nazw chyba nikt by nie spamiętał! Ciebie dopadła "bylinoza", a co? A co kupiłaś fajnego? ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”